Libnet.ro
UNICEF

06:30

Care este programul lui Klaus Iohannis in Polonia

România Liberă România Liberă,
Care este programul lui Klaus Iohannis in Polonia

Presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala in Polonia, joi si vineri, unde se va intalni cu omologul sau, Bronislaw Komorowski, presedintele maresalul) Senatului Republicii Polone, domnul Bogdan Borusewicz si cu Primul-ministru al Republicii Polone, Ewa Kopacz. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis si presedintele Poloniei au pus la cale o intalnire a liderilor regionali la Bucuresti

Klaus Iohannis si omologul sau polonez Bronislaw Komorowski au decis organizarea unei intalniri la nivel de sefi de stat regionali in aceasta toamna la Bucuresti, in pregatirea Summit-ului Aliantei care va avea loc la Varsovia in 2016, a spus.

Klaus Iohannis, in Polonia: Romania reconfirma disponibilitatea de a contribui la avansarea proceselor de reforma din Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis a reconfirmat in cadrul discutiilor purtate cu omologul sau polonez, Bronis322;aw Komorowski, intreaga disponibilitate a Romaniei de a contribui, impreuna cu partenerii din UE, la.

Klaus Iohannis: Relatia cu Polonia, o prioritate pentru Romania. Voi avea si o intalnire cu comunitatea romana, la sfarsitul vizitei

Presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs inainte de vizita oficiala pe care o efectueaza in Polonia. Seful statului a declarat ca relatia Romaniei cu Polonia este una dintre prioritatile tarii.

Klaus Iohannis: Relatia cu Polonia, o prioritate pentru Romania. Voi avea si o intalnire cu comunitatea romana, la sfarsitul vizitei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs inainte de vizita oficiala pe care o efectueaza in Polonia. Seful statului a declarat ca relatia Romaniei cu Polonia este una dintre prioritatile tarii.

Klaus Iohannis, la plecarea in vizita la Varsovia: Relatia cu Polonia - o prioritate. Avem in vedere proiecte concrete de coperare in cadrul UE si NATO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la plecarea intr-o vizita oficiala de 3 zile la Varsovia, ca Relatia cu Polonia este o prioritate pentru Romania, subliniata de existenta unui parteneriat strategic, iar cele doua tari au in vedere proiecte concrete de coperare in cadrul UE si NATO, cu accent pe cooperarea regionala. Vom discuta si tema securitatii, cu referire in mod special la chestiunea Ucraina. Ambele state au un interes major fata de vecinatatea estica.

Presedintele Klaus Iohannis, prima vizita oficiala in Polonia

Presedintele Klaus Iohannis face prima sa vizita in Polonia. inainte de aceasta vizita oficiala a vorbit despre o istorie comuna a celor doua tari si despre solidaritatea de care au dat dovada in momentele.

Presedintele Klaus Iohannis anunta adoptarea unei declaratii comune pentru amplificarea Parteneriatului strategic cu Polonia

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi adoptarea cu omologul sau polonez, Bronislaw Komorowski, o declaratie comuna pentru amplificarea Parteneriatului strategic cu Polonia. Asta, deoarece s-a impus o.

CORESPONDENTA de la Varsovia. Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Polonia, pas cu pas

Presedintele Iohannis efectueaza o vizita in Polonia. El va avea intalniri cu omologul sau polonez, dar si cu alti oficiali de la Varsovia. Romania libera va prezinta in timp real evenimentele la care participa seful statului.

Klaus Iohannis pleaca in Polonia. Declaratie de presa la ora 17.45

Presedintele Klaus Iohannis pleaca in aceasta seara intr-o vizita de doua zile in Polonia. De la ora 17. 45, seful statului va sustine o scurta declaratie de presa de la Aeroportul Otopeni. Corespondentul Adevarul va transmite livetext intreaga vizita a presedintelui Iohannis.

Klaus Iohannis in presa straina: Cred ca Romania are nevoie de un alt guvern, mai eficient si cu o alta viziune

Aflat intr-o vizita oficiala in Polonia, presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu pentru presa de acolo, ca Romania are nevoie de un nou guvern. Acesta a precizat ca guvernul Ponta este lipsit de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )