Libnet.ro
UNICEF

22:45

Care este randamentul Pilonului II de pensii? (Actualizat cu pozitia APAPR fata de articol si raspunsul autorului)

Hotnews Hotnews,
 Care este randamentul Pilonului II de pensii? (Actualizat cu pozitia APAPR fata de articol si raspunsul autorului)

Pilonul II de pensii, functional din mai 2008, reprezinta fara indoiala una dintre cele mai importante reforme structurale realizate in Romania in ultimii 10 ani. Randamentul sumelor investite de catre fondurile de pensii, cu atat mai mult cu cat avem deja o perioada destul de lunga de la infiintare, este o informatie importanta atat pentru actualii contributori, cat si pentru decidentii de politici publice. Un comunicat recent al APAPR indica un randament mediu anualizat ai Pilonului II in perioada mai 2008 - septembrie 2017 de 9,1%. In cele ce urmeaza, voi argumenta ca randamentul efectiv al pilonului II a fost mai redus si voi pleda pentru o prezentare mai transparenta a acestuia. Citeste in articol si pozitia APAR + raspunsul autorului. continuă pe Hotnews

Care este randamentul Pilonului II de pensii? (Actualizat cu pozitia APAPR fata de articol)

Pilonul II de pensii, functional din mai 2008, reprezinta fara indoiala una dintre cele mai importante reforme structurale realizate in Romania in ultimii 10 ani. Randamentul sumelor investite de catre fondurile de pensii, cu atat mai mult cu cat avem deja o perioada destul de lunga de la infiintare, este o informatie importanta atat pentru actualii contributori, cat si pentru decidentii de politici publice. Un comunicat recent al APAPR indica un randament mediu anualizat ai Pilonului II in perioada mai 2008 - septembrie 2017 de 9,1%. In cele ce urmeaza, voi argumenta ca randamentul efectiv al pilonului II a fost mai redus si voi pleda pentru o prezentare mai transparenta a acestuia. Citeste in articol si pozitia APAR.

Care este randamentul Pilonului II de pensii?

Pilonul II de pensii, functional din mai 2008, reprezinta fara indoiala una dintre cele mai importante reforme structurale realizate in Romania in ultimii 10 ani. Randamentul sumelor investite de catre fondurile de pensii, cu atat mai mult cu cat avem deja o perioada destul de lunga de la infiintare, este o informatie importanta atat pentru actualii contributori, cat si pentru decidentii de politici publice. Un comunicat recent al APAPR indica un randament mediu anualizat ai Pilonului II in perioada mai 2008 - septembrie 2017 de 9,1%. In cele ce urmeaza, voi argumenta ca randamentul efectiv al pilonului II a fost mai redus si voi pleda pentru o prezentare mai transparenta a acestuia.

Deputata Oana Bizgan a demisionat din USR. Care este motivul acestei plecari

Oana Bizgan si-a anuntat, luni, in cadrul unei declaratii pe holurile Parlamentului, demisia din USR, spunand ca motivul este de natura personala si ca va ramane deputat independent, scrie News. ro.

Mihai Constantinescu, opt ore pe masa de operatii. Care este starea sa

Dupa ce, timp de opt ore, Mihai Constantinescu a stat pe masa de operatii, intr-un spital privat din Capitala, Simona, sotia artistului, a spus ce ce petrece cu el. Acum, Mihai este bine, din.

Motivele pentru care este bine sa consumi ciocolata. Sigur nu stiai asta

Ciocolata de calitate nu este doar un rasfat, ci si un aliment cu beneficii pentru sanatate. Zeci de studii au argumentat necesitatea consumului, iar motivele sunt cat se poate de serioase, informeaz.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )