Libnet.ro
UNICEF

09:15

Care este REALA STARE de sanatate a lui Mihai Constantinescu! Un cunoscut MEDIC spune ceea ce NIMENI n-a indraznit pana acum

B1 B1,
Care este REALA STARE de sanatate a lui Mihai Constantinescu! Un cunoscut MEDIC spune ceea ce NIMENI n-a indraznit pana acum

Dupa ce s-a tot vehiculat in presa ca starea de sanatate a indragitului artist Mihai Constantinescu ar fi din ce in ce mai precara, medicul Monica Pop, care are o relatie apropiata cu cantaretul si il vi. continuă pe B1

Romania, in LACRIMI! ANUNTUL DUREROS despre Mihai Constantinescu a fost CONFIRMAT!

Din pacate, vestile nu sunt prea bune in cazul lui Mihai Constantinescu! Au trecut deja trei luni de cand se afla in coma si, din pacate, nu si-a revenit. indragitul artist se afla internat in continuare la.

ANUNTUL DUREROS despre Mihai Constantinescu a fost CONFIRMAT! Romania, in LACRIMI!

Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu, a facut anuntul despre sotul ei! Toata tara asteapta un semn de revenire din partea artistului! WOW, E SEXY MAMA! SI-A FACUT DE RAS BAIATUL! INCREDIBIL CUM.

Cum arata celula in care este tinut Gheorghe Dinca. Stie tot ce se intampla afara

Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la doua zile dupa ce Alexandra Macesanu a sunat la 112 si a spus ca a fost sechestrata si violata de inculpatul din Caracal. in timp ce ancheta se afunda pe zi ce trece, Dinca priveste precum un martor mut cum autoritatile se perinda prin .

Avocatii din cazul Caracal ar fi fost pusi sa semneze acorduri de confidentialitate. Care este motivul

Procurorii DIICOT le-ar fi impus avocatilor implicati in ancheta de la Caracal sa semneze acorduri de confidentialitate, dupa iesirile publice din ultima perioada, care ar fi pus in pericol ancheta, au declarat.

Care este ADN-ul fructului de avocado si de ce e asta important pentru tine

Desi este privit de multi drept mancare pentru hipsteri, fructul de avocado devine din ce in ce mai popular si in tara noastra. Fructul creste in arborele de avocado si, desi istoricul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )