Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este starea presedintelui brazilian Jair Bolsonaro, depistat pozitiv la testul pentru coronavirus

B1 B1,
Care este starea presedintelui brazilian Jair Bolsonaro, depistat pozitiv la testul pentru coronavirus

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Toata lumea stia ca virusul va ajunge la o parte considerabila a populatiei mai devreme sau mai tarziu. Pentru mine a fost. continuă pe B1

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, depistat pozitiv la testul COVID-19

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost depistat pozitiv pentru COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de el intr-un mesaj televizat. Toata lumea stia ca va ajunge la o parte considerabila a populatiei mai devreme sau mai tarziu. Pentru mine a fost pozitiv, a spus Bolsonaro, referindu-se la testul COVID-19 pe care l-a facut luni.

Panica in Brazilia! Presedintele Jair Bolsonaro si-a dat jos masca in fata jurnalistilor. Un reporter a fugit din conferinta (VIDEO)

Infectat cu noul coronavirus, Jair Bolsonaro, presedintele Braziliei, a incalcat decizia instantei. Acesta si-a dat jos masca, in fata jurnalistilor. A fost doar o chestiune temporara, prin care oficialul.

CORONAVIRUS |Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, acesta fiind in stare buna si a ramas in locuinta sa. Luni seara, el a spus ca a mers la spital pentru o scanare.

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, are simptome de COVID-19 si s-a testat

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a anuntat luni la postul CNN Brasil ca prezinta anumite simptome de COVID-19 si ca va fi supus unui test ale carui rezultate vor fi cunoscute marti, noteaza AFP si Washington Post citate de Agerpres.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cum se pronunta corect cuvantul master si care este diferenta dintre considerare si consideratie

Ana Iorga le-a oferit telespectatorilor emisiunii Pe cuvant, o noua lectie de gramati si a vorbit despre cum se pronunta corect cuvantul master si care este diferenta dintre considerare si consideratie.

Presedintele Braziliei, cunoscut pentru sfidarea masurilor anti-coronavirus, a fost depistat pozitiv

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus, informeaza agentia de presa Reuters.

Personalitatile care au fost infectate sau au decedat de Covid-19

Politicieni, sportivi, artisti: iata o imagine de ansamblu asupra principalelor figuri infectate cu noul coronavirus, precum presedintele brazilian Jair Bolsonaro, care a anuntat marti ca a fost testat pozitiv, potrivit AFP.

Roger Federer nu va mai juca in acest an. Care este motivul tenismanului

Roger Federer si-a anuntat fanii ca nu va mai juca la vreun turneu in acest an. Motivul deciziei sale este accidentarea din startul sezonului, care l-a fortat sa se opereze la genunchi. in contextul sezonului oprit de pandemia de COVID-19, elvetianul a decis sa faca o pauza mai lunga in acest an.

Cheloo, revoltat de modul in care este gestionata pandemia de COVID-19. Mesajul cantaretului a starnit un val de critici

Cantaretul Cheloo este extrem de revoltat de modul in care autoritatile din Romania gestioneaza pandemia de coronavirus. Cheloo refuza sa poarte masca de protectie impotriva noului.

Povestea barbatului vindecat de COVID-19 si care a cerut sa mai ramana in spital. Care este motivul si ce sfat le da romanilor

Tot mai multi bolnavi de COVID-19 cer externarea din spital pe proprie raspundere, dupa decizia CCR, dar un caz neobisnuit a fost intalnit la Iasi, acolo unde un barbat care a fost infectat cu coronavirus le-a cerut medicilor sa-l mai tina in spital, desi s-a vindecat, dupa cum arata testele.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )