Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Braziliei, cunoscut pentru sfidarea masurilor anti-coronavirus, a fost depistat pozitiv

Adevărul Adevărul,
Presedintele Braziliei, cunoscut pentru sfidarea masurilor anti-coronavirus, a fost depistat pozitiv

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus, informeaza agentia de presa Reuters. continuă pe Adevărul

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, depistat pozitiv la testul COVID-19

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost depistat pozitiv pentru COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de el intr-un mesaj televizat. Toata lumea stia ca va ajunge la o parte considerabila a populatiei mai devreme sau mai tarziu. Pentru mine a fost pozitiv, a spus Bolsonaro, referindu-se la testul COVID-19 pe care l-a facut luni.

CORONAVIRUS |Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, acesta fiind in stare buna si a ramas in locuinta sa. Luni seara, el a spus ca a mers la spital pentru o scanare.

Reactia lui Jair Bolsonaro, presedintele Braziliei, dupa ce a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. A fost obligat de o instanta sa poarte masca

JairBolsonaro 65 de ani), presedintele Braziliei, a fost confirmat cu noul coronavirus. Acesta se afla intr-o stare de sanatate stabila, izolat de domiciliu. Aveam temperatura 38 de grade, dar.

Presedintele Braziliei a fost testat pozitiv cu coronavirus

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a anuntat marti ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a carui gravitate nu a incetat sa o minimalizeze de la inceputul pandemiei, dar care s-a soldat deja cu circa 65. 000 de morti in tara sa, relateaza AFP, conform Agerpres.

Presedintele CCR, replica pentru Orban cu privire la neconstitutionalitatea carantinei si internarii obligatorii: Greseli evidente facute pe plan legislativ ni se pun noua in carca

Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, a declarat sambata ca regreta ca greselile facute pe plan legislativ sunt puse in carca CCR, dar restrangerea unor drepturi, respectiv internarea obligatorie si carantina, se poate face doar prin lege. Acesta a mai subliniat ca nu le poate spune cetatenilor sa nu respecte legea si Constitutia, cum le-au spus altii, referindu-se la declaratia premierului Ludovic Orban care a facut apel la bolnavii de Covid sa nu respecte deciziile Curtii Constitutionale si sa ramana in spitale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )