Libnet.ro
UNICEF

21:15

Care este starea de sanatate a actritei Draga Olteanu Matei, internata la Iasi: Recunoaste persoanele, dar nu poate vorbi

Adevărul Adevărul,
Care este starea de sanatate a actritei Draga Olteanu Matei, internata la Iasi: Recunoaste persoanele, dar nu poate vorbi

Draga Olteanu Matei, in varsta de 87 de ani, se afla in continuare in stare critica, fiind internata de cateva zile in Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi. Actrita sufera de afectiuni cronice cardiovasculare si endocrine. continuă pe Adevărul

Care este starea de sanatate a actritei Draga Olteanu Matei. Perioada critica inca nu a trecut

Indragita actrita inca se afla la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Sf. Spiridon din Iasi, avand nevoie de suport hemodinamic si respirator.

Care este starea de sanatate a actritei Draga Olteanu Matei, internata la Iasi. Detalii de la medicii care o ingrijesc

Actrita Draga Olteanu Matei se afla internata la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic de Urgenta Sfantul Spiridon din Iasi.

Care este rezultatul testului pentru COVID-19 al actritei Draga Olteanu Matei

Rezultatul testului pentru COVID-19 al actritei Draga Olteanu Matei este negativ, a declarat sambata pentru News. ro sefa UPU SMURD Iasi prof. univ. dr. Diana Cimpoesu. Artista, in varsta de 87 de ani, este internata la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce a suferit o hemoragie digestiva superioara.

Medic: Rezultatul testului Covid-19 al actritei Draga Olteanu Matei este negativ Artista, in continuare sub terapie intensiva

Rezultatul testului pentru Covid-19 al actritei Draga Olteanu Matei este negativ, a declarat sambata pentru News. ro sefa UPU SMURD Iasi, Diana Cimpoesu. Artista, in varsta de 87 de ani, este internata la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce a suferit o hemoragie digestiva superioara.

Starea actritei Draga Olteanu Matei este in continuare grava. Medic: Este extrem de fragila

ActritaDraga Olteanu Matei este in continuare, in stare grava, pe sectia deTerapie Intensiva, la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Medicul sef al UPU-SMURD, prof. dr. Diana Cimpoesu, a.

Rezultatul testului pentru COVID-19 al actritei Draga Olteanu Matei este negativ

Artista, in varsta de 87 de ani, este internata la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce a suf.

Cauza hemoragiei digestive suferite de actrita Draga Olteanu Matei: Cel mai probabil, tratamentul anticoagulant pentru o afectiune cardiovasculara

Sefa UPU SMURD Iasi Diana Cimpoesu a declarat ca cea mai probabila cauza a hemoragiei digestive superioare suferite de actrita Draga Olteanu Matei, in varsta de 87 de ani, a fost tratamentul anticoagulant pe care il are de mai mult timp pentur o afectiune cardiovasculara. Ea a adaugat ca actritei i-a fost efectuat testul pentru COVID-19 si sunt asteptate rezultatele in cursul zilei de sambata.

Anunt de ultima ora! in ce stare este acum Draga Olteanu Matei. Diagnosticul final

Declaratii sustinute de doctorul Cimpoesu despre starea de sanatate a actritei Draga Olteanu Matei, care a ajuns de urgenta la Spitalul Spiridon din Iasi, vineri seara, dupa ce a suferit o hemoragie superioara. Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a marii actrite Draga Olteanu Matei. Diagnosticul: hemoragie sugestiva superioara Draga Olteanu Matei a .

Draga Olteanu Matei, in continuare in stare grava, la ATI. Medic: Este extrem de fragila

Starea actritei Draga Olteanu Matei este in continuare grava, ea fiind internata la Terapie Intensiva, la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Medicii care o ingrijesc spun ca pacienta este extrem de fragila si necesita mentinerea functiilor vitale.

Draga Olteanu Matei, fara bani si fara casa. Cum a fost posibil sa ajunga pe strazi

Draga Olteanu Matei, una dintre cele mai iubite actrite de comedie din Romania, a trecut si prin momente triste in cei 87 de ani ai sai. Aceasta a povestit intr-un interviu la TVR, la Pulsul zilei, cum a ajuns la Piatra Neamt dupa ce a pierdut casa din Bucuresti. Amintirile actritei Draga Olteanu Matei. Relatie .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )