Libnet.ro
UNICEF

17:45

Care este starea de sanatate a lui Berlusconi, internat cu COVID-19. Declaratie de ultima ora a medicului sau

Adevărul Adevărul,
Care este starea de sanatate a lui Berlusconi, internat cu COVID-19. Declaratie de ultima ora a medicului sau

Fostul premier italian Silvio Berlusconi este in stare stabila la doua zile dupa ce a fost internat, el fiind testat pozitiv cu coronavirus, a anuntat medicul sau, sambata, potrivit Reuters. continuă pe Adevărul

Care este starea Adelinei Pestritu, dupa ce a fost diagnosticata cu COVID-19

Adelina Pestritu a fost confirmata cu noul coronavirus, dupa ce a intrat in contact cu o persoana pozitiva. Vedeta a povestit fanilor cum s-a intamplat totul. Adelina Pestritu, diagnosticata cu.

Soc in lumea fotbalului! Neymar a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Care e starea brazilianului

Temerile oficialilor de la PSG au fost confirmate. Neymar jr. a fost astazi testat pozitiv cu noul coronavirus, anunta jurnalistii de la LEquipe. la fel ca si alti trei colegi ai sai de la campioana Frantei. Leandro Paredes si Angel Di Maria sunt ceilalti jucatori depistati pozitiv. Din primele informatii oferite de sursa citata, cei .

Alegeri locale 2020. Care este salariul unui primar de sector in Bucuresti

Primarii de sectoare s-au numarat printre alesii locali care s-au bucurat de o crestere semnificativa a veniturilor provenite din indemnizatiile lunare. La fel ca in cazul presedintilor de consilii judetene,.

Alegeri locale 2020. Care este salariul primarului general al Bucurestiului

Gabriela Firea se bucura de un salariu lunar consistent in calitate de primar general al Capitalei. De altfel, luand in considerare functia pe care o exercita este cel mai bine platit ales local. Potrivit.

Caz unic in ultimii 18 ani: Elev cu media 10 la sesiunea de toamna a bacalaureatului Care este rata de promovare

Rata de promovare in sesiunea august-septembrie a examenului de bacalaureat este de 31,5%. Sesiunea de toamna a bacalaureatului a inregistrat si o premiera in ultimii 18 ani: un elev a avut media 10.

Samsung lanseaza in Europa un televizor de gradina care este rezistent la ploaie si praf

Samsung a prezentat, in cadrul unui eveniment online, un televizor numit The Terrace care poate fi montat in gradina si este rezistent la ploaie, umiditate, praf si insecte. Compania a lansat un proiector smart, noi tablete, masini de spalat, combine frigorifice, aspiratoare si statii de incarcare wireless. Samsung a anuntat si un nou smartphone 5G.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )