Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tara noastra a alocat in 2017 cel mai mic procent din PIB, pentru protectia sociala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra a alocat in 2017 cel mai mic procent din PIB, pentru protectia sociala

Tara noastra a alocat in 2017, pentru protectia sociala, doar 14% din Produsul Intern Brut in anul 2017, cel mai mic procent inregistrat de o tara membra UE, jumatate fata de media de 27,9% inregistrata la nivelul Uniunii, arata un studiu publivat azi de Eurostat. continuă pe Ziarul Bursa

Tara noastra a fost cea mai dinamica piata auto din Europa, in luna octombrie

Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA a anuntat marti ca vanzarile de autoturisme noi in Europa UE plus tarile EFTA) au inregistrat o crestere de 8,6% in luna octombrie 2019 comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, cea mai dinamica piata auto fiind cea din Romania, unde inmatricularile de autoturisme noi au inregistrat o crestere de 58,1% in ritm anual, transmite Reuters.

Exxon Mobil accelereaza vanzarea de active, inclusiv din tara noastra

Gigantul american Exxon Mobil accelereaza cea mai mare vanzare de active din ultimele decenii, implementand planuri ce prevad renuntarea la zacaminte de gaze si titei in valoare de pana la 25 de miliarde de dolari in Europa, Asia si Africa, pentru a se concentra pe proiecte majore pe piata interna si externa, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Romania, subiect de ancheta UEFA. Ce risca tara noastra

Meciul dintre Romania si Suedia plaseaza tara noastra in mijlocul unei anchete UEFA, forul european analizand, printre altele, acuzatiile de rasism.

Care este tara cu cel mai bun nivel de trai din lume. Romania ocupa un loc surprinzator

Franta este tara cu cel mai bun nivel de trai din lume. Asta denota o statistica efectuata de Indicele Calitatii Nationale prin care au fost analizati mai multi factori precum puterea economica,.

Tara cu cel mai bun nivel de trai din lume. Clasamentul este surprinzator!

Quality of Nationality Index QNI) a intocmit un clasament al tarilor cu cel mai bun nivel de trai din lume, dupa un scor obtinut in functie de anumiti factori interni si externi cum ar fi puterea economica, op.

Cel mai longeviv protest din Romania ia o pauza pe termen nedeterminat. Cand e nevoie, vom fi din nou in strada

Cel mai lung protest din Romania ia sfarsit in seara de vineri, 22 noiembrie, urmand a fi reluat cu prima ocazie impusa de situatia politica a tarii. Membrii grupului Rezistenta Constanta manifestau pasnic din seara de 31 ianuarie 2017, indiferent de vreme.

Cel mai mare regret al Vioricai Dancila: De multe ori mi-am reprosat acest lucru

Viorica Dancila a precizat in cadrul unui interviu acordat,alaturi de sotul ei, care a fost cel mai mare regret al sau. Candidata PSD la prezidentiale a subliniat in interviul acordat Florentinei.

Cel mai controversat papa din istorie. Viata de desfrau a Pontifului care a abdicat ca sa se insoare

Un demon din iad deghizat in preot - asa era descris, in secolul al XI-lea, de catre cardinalul Petru Damiani, Papa Benedict al IX-lea, cel mai tanar papa din istorie si una dintre fetele bisericesti cu cea mai proasta reputatie.

Simona Patruleasa povesteste cel mai crunt moment al vietii sale

De obicei genul de vedeta discreta atunci cand vine vorba despre viata ei personala, Simona Patruleasa si-a deschis sufletul si a vorbit deschis despre cel mai crunt moment prin care a trecut vreodata.

HOROSCOP final de saptamana. Se vindeca ranile care dor cel mai tare - TAURII realizeaza ceva incredibil

Finalul de sapamanaaduce vindecare pentru zodiile care au suferit cel mai tare in ultima perioada. HOROSCOP BERBEC - Iesi din cochilia ta si respira aer proaspat. Necunoscutul iti striga numele si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,293 seconds )