Libnet.ro
UNICEF

12:45

Care este viteza trenurilor in Romania. Ce arata cel mai nou raport oficial

B1 B1,
Care este viteza trenurilor in Romania. Ce arata cel mai nou raport oficial

Lipsta unei infrastructuri care sa fie in toncu tendintele si nevoile vremurilor actuale reprezinta una dintre cele mai acute probleme ale Romaniei. De 30 de ani, povestea este aceeasi. Caile ferate. continuă pe B1

Tataru, la Digi24: Suntem pe panta descendenta. Avem cel mai mic numar de cazuri noi pe 24 de ore de la inceputul pandemiei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat la Digi24 ca ultimele informari privind evolutia cazurilor de infectare cu coronavirus in Romania arata o panta descendenta.

Ministrul Sanatatii confirma noi masuri de relaxare din 15 iunie: Este cel mai mic numar de cazuri noi pe 24 de ore de la inceputul pandemiei

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat ca Romania a inregistrat duminica cel mai mic numar de cazuri de imbolnavire cu Covid-19,dar si cel mai scazut numar de cazuri in terapie intensiva. Nelu Tataru apreciaza ca suntem pe o panta descendenta a imbolnavirilor.

Studiu MedLife: 20% din populatia Sucevei a fost imunizata natural pentru COVID 19. Care este profilul demografic al populatiei imunizate

MedLife anunta finalizarea celui de-al doilea studiu privind imunizarea naturala a populatiei pentru COVID 19, de data aceasta cercetarea fiind concentrata asupra municipiului Suceava, cel mai mare focar de infectie pentru noul coronavirus din Romania. Principalul obiectiv al studiului a fost masurarea ratei de imunizare la infectia cu noul coronavirus si, implicit, masurarea riscului de infectare, ca urmare a relaxarii restrictiilor anuntate de catre autoritati.

Piata de gaze naturale, cel mai scazut nivel istoric de pret

Piata de gaze naturale are cel mai scazut nivel din punct de vedere al pretului, un nivel istoric, a.

Zbor inaugural pentru cel mai mare avion electric de transport persoane!

Cel mai mare avion propulsat in totalitate de energie electrica a efectuat zborul inaugural, iar ast.

Cel mai mare avion comercial electric din lume a efectuat zborul sau inaugural in aceasta saptamana, in Statele Unite

Cel mai mare avion comercial in totalitate electric a finalizat in aceasta saptamana zborul su inaugural, in Sttele Unite, relateza Reuters.

Financial Times: Fondul Suveran al Arabiei Saudite vrea sa devina investitorul cu cel mai mare impact global

Fondul Suveran de Investitii al Arabiei Saudite PIF), in valoare de 325 de miliarde de dolari, planuieste sa devina investitorul cu cel mai mare impact asupra economiei globale, scrie Financial Times.

Coronavirus in Romania: 119 noi cazuri raportate in ultimele 24 de ore. Este cel mai mic bilant zilnic din ultimele doua luni. Numarul total al imbolnavirilor a ajuns la 19.517 Situatia in fiecare judet

Alte 119 de noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost raportate marti in Romania, fiind cel mai mic numar de imbolnaviri raportate in 24 de ore, in ultimele doua luni. Bilantul a ajuns la 19. Numarul pacientilor vindecati, de la inceputul epidemiei, este de 13. 526, potrivit datelor furnizate de Grupul de comunicare Strategica.

Romania aloca cele mai mici sume din UE pentru prestatiile familiale

Romania este pe ultimul loc in Uniunea Europeana cand vine vorba de sumele alocate anual pentru prestatiile familiale, 104 euro pe cap de locuitor in 2017.

Cum iti transforma Google telefonul in cel mai bun paznic, pentru siguranta ta

Google introduce cateva functionalitati noi pe telefoanele sale, iar una dintre acestea va fi foarte utila pentru siguranta ta. Compania se orienteaza acum mai mult catre siguranta.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )