Libnet.ro
UNICEF

09:46

Care au fost cele mai cautate volume la Salonul International de Carte pentru Copii

Adevărul Adevărul,
Care au fost cele mai cautate volume la Salonul International de Carte pentru Copii

Povesti din Padurea Muzicala, Marile legende ale lumii si Jules Verne au fost printre cele mai bine vandute in cadrul Salonului International de Carte pentru Copii. continuă pe Adevărul

Cele mai cautate limbi exotice de catre angajatori

Engleza si franceza nu mai sunt demult atuurile care sa iti garanteze orice job ce solicita cunostinte de limbi straine. Cele mai exotice limbi straine cautate de catre companiile din Bucuresti sunt limbile nordice suedeza, finlandeza, daneza), dar si.

Care sunt cele mai scumpe ceasuri din lume in anul 2014

De la Graff Diamonds Hallucination, un ceas incrustat cu numeroase diamante multicolore, a carui valoare se ridica la 55 de milioane de euro, si pana la Bulgari Diva, un ceas-bijuterie, incrustat cu aproape 800 de diamante fine, iata care sunt cele mai spectaculoase ceasuri lansate in acdrul editiei din acest an a targului Basel World Watch and Jewellery Show.

Cand iubirea virtuala devine realitate! Top 5 cele mai tari aplicatii de online dating!

Fie ca doar din curiozitate, din speranta de a-ti gasi jumatatea sau doar din dorinta unei simple aventuri, cu siguranta, cel putin o data, ai aruncat un ochi pe un site de online dating. In cazul in care esti interesat sa o faci si pe mai departe, iata care sunt cele mai reusite aplicatii de online dating, conform, knoworthy. com!.

Romania imparte cu Elvetia marele premiu la Salonul International de Inventii de la Geneva

O inventie realizata de un grup de romani si cumparata in urma cu trei luni de o firma din Elvetia a castigat marele premiu la Salonul International de Inventii de la Geneva 2014. Sistemul se numeste IREWIND si este format din camere video care se pot amplasa, de exemplu, pe o partie de schi si care transfera in mod automat secvente video gata editate in telefoanele de tip smart ale schiorilor abonati la sistem, atunci cand acestia se afla in campul vizual al camerelor. Mircea Tudor, castigatorul roman a doua editii ale salonului si actionar in firma elvetiana care a cumparat inventia, a declarat pentru HotNews. ro ca marele premiu de anul acesta este partajat de Romania si Elvetia.

Salariul mediu net a urcat in februarie cu un leu, pana la 1626 lei. Cele mai mari salarii au fost in industria tutunului. La capatul opus- industria hoteliera

In luna februarie 2014, salariul mediu net din Romania a fost de 1. 626 lei, mai mare cu un leu fata de ianuarie, arata datele comunicate luni dimineata de Statistica. Cel mai bine se castiga in industria tutunului 4648 lei), iar cele mai mici salarii se plateau in domeniul hotelier 957 lei). E drept, diferente sunt si pe zone geografice, Capitala fiind zona cu cele mai mari salarii. De asemenea, in cursul anului se inregistreaza fluctuatii ale salariilor determinate de acordarea premiilor anuale si a primelor de sarbatori decembrie, martie/aprilie). Acestea influenteaza cresterile sau scaderile in functie de perioada in care sunt acordate, conducand, in cele din urma, la estomparea fluctuatiilor castigului salarial lunar la nivelul intregului an.

Dmitri Rogozin: Armata rusa va fi printre cele mai bune din lume pana in 2020

Pana in 2020, fortele armate ale Rusiei vor fi printre cele mai moderne si mai bine echipate din lume, a apreciat vineri vicepremierul rus Dmitri Rogozin, in cursul unei intalniri cu studentii, la Novosibirsk, relateaza RIA Novosti.

Cele mai mici preturi la benzina din Europa. Romania pierde 5 pozitii din cauza accizei

Cele mai mici 10 preturi la benzina in Europa variaza intre 0,69 euro si 1,31 euro, iar Romania a fost pana luna trecuta, inainte de introducerea accizei la carburanti, una dintre tarile in care un litru de benzina costa 1,31 euro. Acciza de 7 eurocenti plus TVA a crescut preturile cu aproximativ 0,4 lei pe litru.

Cele mai ciudate secrete de dieta ale vedetelor

Cea mai mare dorinta a celebritatilor care isi permit tot ce le trece prin cap este o silueta perfecta pe care, din pacate, banii nu o pot cumpara. Asadar, ce le ramane de facut, presate de lupta pentru putere si mai multa faima, daca nu sa incerce cele mai dramatice ori mai inedite metode de-a slabi?.

Top 10 cele mai bune roluri ale lui Mickey Rooney

Bineinteles ca am vrut sa fiu cunoscut. Acesta sunt eu, un om obisnuit caruia ii place sa placa tuturor. Astfel isi motiva Mickey Rooney pofta de a juca in filme chiar si la o varsta inaintata. El a murit la 93 de ani, dupa o cariera cinematografica inceputa la doar sapte ani. Printre cele mai insemnare pelicule, 250 la numar, in care a jucat se numara Boys Town, Babes in Arms, The Human Comedy sau Breakfast at Tiffanys.

VIDEO Cele mai sangeroase morti din Urzeala tronurilor in doar trei minute

Primele trei sezoane ale seriei Urzeala tronurilor/ Game of Thrones a stat sub semnul crimelor odioase, fanii fiind de-a dreptul socati de moartea unor personaje cheie. Bryan Menegus a realizat un video in care prezinta, in mai putin de trei minute, fiecare moment sangeros ce a marcat seria fantasy.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )