Libnet.ro
UNICEF

08:30

Care au fost cele mai dure despartiri din showbiz

Adevărul Adevărul,
Care au fost cele mai dure despartiri din showbiz

Cand esti constant urmarit sub lupa media, este greu sa nu rabufnesti vreodata mai ales cand in viata personala lucrurile nu sunt prea roz. Pentru aceste vedete, despartirea a fost un motiv de scandal si de expunere publica in cel mai urat mod cu putinta. continuă pe Adevărul

FOTO. Care sunt cele mai inutile PASAPOARTE din lume si care este cel mai PUTERNIC

Un top realizat de jurnalistii britanici prezinta o lista a celor mai inutile pasapoarte din lume, din punctul de vedere al numarului de tari in care poti calatori fara a avea nevoie de viza.

in cele mai productive state din lume angajatii au cel mai scurt program de lucru

Sapte dintre cele zece state cu cel mai mare Produs Intern Brut se afla si in topul tarilor in care oamenii stau cel mai putin la serviciu, arata Expert Market, care a analizat date ale Organizatiei.

10 cele mai frumoase locuri din lume

Avem o planeta frumoasa, nu incape indoiala! Natura, in grandoarea sa, ne ofera peisaje de basm, insa exista si locuri in care omul si-a adus o contributie estetica semnifivativa.

Proprietarul Rompetrol, scandal de amploare in Romania. Despre ce este vorba intr-unul din cele mai mari conflicte din economie

Azamat Zhangulov, vicepresedinte senior al KazMunayGas International, companie care detine grupul Rompetrol din tara noastra, spune ca aducerea investitiilor chineze in economiile europene este o adevarata.

Lovitura pentru internauti! Unul dintre cele mai cunoscute site-uri de piraterie din Romania a fost inchis

Domeniul unuia dintre cele mai cunoscute si populare site-uri de piraterie din Romania a fost sechestrat de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justie. Site-ul continea seriale si filme oferite.

Partidele politice au primit peste 9,8 milioane de lei de la stat. Cele mai mari subventii au mers catre PNL si PSD

Partidele politice au primit, de la inceputul anului pana in prezent, peste 9,8 milioane de lei, suma ce reprezinta echivalentul a aproape 7. 900 de salarii minime pe economie. Cele mai mari subventii au fost alocate PNL si PSD, iar cele mai mici au mers catre PNTCD.

Cele mai amuzante 4 mituri despre sex, in care oamenii au crezut de-a lungul timpului: de ce nu aveau barbatii nevoie de femei pentru conceptia unui copil

Sexualitatea a fost intotdeauna invaluita in mister, iar in vremuri demult apuse oamenii aveau tendinta sa creeze povesti de-a dreptul fantastice ca sa explice lucruri pe care nu reuseau sa le inteleaga. Iata numai cateva dintre cele mai amuzante mituri care au existat referitoare la sex.

HTC Desire 10 Pro si Lifestyle sunt cele mai frumoase smartphone-uri de la HTC

HTC pare sa-si revina in 2016, dupa ce anul 2014 nu a fost unul deloc bun pentru compania taiwaneza. HTC 10 este unul dintre cele mai bune smartphone-uri de anul acesta, iar HTC Desire 10 Pro va fi unul dintre cele mai frumoase. HTC va lansa cateva smartphone-uri noi in perioada urmatoare si toate fac [].

Miss Litoral 2016, aleasa duminica seara la Mamaia. Cele mai frumoase romance, vazute la mare

Miss Litoral 2016 va avea loc duminica, 14 august, in clubul Le Gaga Mamaia, incepand cu ora 22. Concursul dedicat tinerelor care se afla pe litoralul romanesc le ofera acestora sansa unei cariere de top-model si prezenta pe cele mai ravnite catwalk-uri ale lumii, spun organizatorii de la Fashiontv.

Cele mai gustoase pulpe de pui picante

Pentru acest inceput de saptamana, dupa o zi de Sarbatoare petrecuta alatyuri de toti cei dragi, ne-am gandit sa va propunem o reteta pentru cele mai gustoase pulpe de pui picante.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )