Libnet.ro
UNICEF

09:45

Care au fost cele mai urmarite posturi in ziua alegerilor prezidentiale: peste 6 milioane de romani au stat cu ochii pe exit-poll-uri

Adevărul Adevărul,
Care au fost cele mai urmarite posturi in ziua alegerilor prezidentiale: peste 6 milioane de romani au stat cu ochii pe exit-poll-uri

Consumul TV a fost duminica, 24 noiembrie, in ziua celui de-al doilea tur de alegeri prezidentiale, mai mare fata de primul tur. Romania TV a fost postul de stiri care a condus audientele la orase si la nivel national, urmat indeaproape de Antena 3. continuă pe Adevărul

Rezultate LOTO 6 din 49. Numerele extrase duminica, 24 noiembrie 2019 LIVE. Surpriza uriasa in ziua alegerilor

In duminica alegerilor prezidentiale, pe 24 noiembrie 2019, romanii care si-au incercat norocul si au completat un bilet la jocul 6 din 49, ar putea afla daca sunt marii castigatori ai potului cel mare, pus la dispozitie de Loteria Romana. De asemenea, si-n aceasta zi, cea care coincide cu turul al doilea al prezidentialelor, au .

Vreme rece cu ploi locale si lapovita sambata. De duminica, in ziua alegerilor, vrema se incalzeste usor

Meteorologii anunta vreme inchisa si rece sambata in aproape toata tara, cu conditii de ploaie in est, sud si partial in centrul tarii. Vremea se va incalzi usor incepand de duminica, iar in Capitala, in ziua alegerilor, vor fi temperaturi maxime de 8-9 grade Celsius.

STS: Sistemele tehnice pentru alegerile din turul II sunt pregatite si functioneaza in cele mai bune conditii

STS anunta ca sistemele tehnice pentru alegerile din turul II sunt pregatite si functioneaza in cele mai bune conditii, fiind disponibili pentru sprijin peste 1. 600 de angajati ai Serviciului. in tara si strainatate au fost distribuite peste 25. 000 de tablete, insa exista si dispozitive de rezerva.

Romania, tara cu cele mai mici cheltuieli pentru protectia sociala din UE

Romania a avut in 2017 cele mai mici cheltuieli pentru programele de protectie sociale din Uniunea Europeana, dedicand doar 14,4% din Produsul Intern Brut, in timp ce media UE a fost de 27,9% din PIB, arata datele publicate astazi de Eurostat.

HOROSCOP. Top 5 cele mai INTELIGENTE zodii. Surpriza de pe primul loc

Geniile au o anumite trasaturi care ii diferentiaza de ceilalti oameni. Afla ce sanse sunt sa ai o minte sclipitoare, in functie de zodie. Va prezentam TOP 5 cele mai intelogente zodii in ordine.

Tranzactia momentului! Una dintre cele mai mari companii romanesti de materiale de constructii, preluata de elvetienii de la Sika

Grupul elvetian Sika a preluat Adeplast, una dintre cele mai mari companii locale de materiale de constructie. infiintata in anul 1993 in Oradea de catre Marcel Barbut, Adeplast are 470 de angajati si a.

Interpretul lui Borat, despre cele mai puternice masini de propaganda din istorie: dupa aceeasi logica Facebook putea face reclama si solutiei lui Hitler

Intr-un discurs tinut joi la summitul International Leadership al Ligii Antidefaimare, unde a primit un premiu, actorul britanic de comedie Sacha Baron Cohen, cunoscut pentru rolul din filmul Borat, a denuntat retele sociale precum Facebook, Twitter, YouTube ca cele mai puternice masini de propaganda din istorie, relateaza CNN.

Tarile cu cele mai sustenabile politici energetice. Pe ce loc se situeaza Romania (FOTO)

Elvetia, Suedia, Danemarca si Marea Britanie sunt tarile cu cele mai sustenabile politici energetice din lume, conform unui studiu efectuat de Visual Capitalist. Astfel, pe o scara de la 0 la 100, Elvetia are.

Care sunt cele 5 judete in care Viorica Dancila a iesit pe primul loc. Este adevarata surpriza de la alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a pierdut cu un scor dezastruos alegerile prezidentiale. Iar harta voturilor arata dezastru pe linie pentru PSD. Dupa ora 21:00, numaratoarea oficiala avanseaza extrem de rapid si arata cifrele dezastrului pentru PSD. Dupa centralizarea a 58% din voturile exprimate la sectiile din tara, Klaus Iohannis conduce cu 62%. Viorica Dancila a obtinut doar .

Care este cea mai mare pensie acordata in octombrie 2019. Ce a facut batranul sa merite banii astia. Suma este uriasa

Pensiile sunt un subiect destul de sensibil pentru multi varstnici din Romania, cu atat mai mult cu cat o buna parte din aceste sume lunare pe care le incaseaza pensionarii nu ajung de multe unui trai de zi cu zi. Topul pensiilor din Romania Potrivit unui clasament al celor mai mari, respectiv al celor mai .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )