Libnet.ro
UNICEF

18:30

STS: Sistemele tehnice pentru alegerile din turul II sunt pregatite si functioneaza in cele mai bune conditii

Hotnews Hotnews,
 STS: Sistemele tehnice pentru alegerile din turul II sunt pregatite si functioneaza in cele mai bune conditii

STS anunta ca sistemele tehnice pentru alegerile din turul II sunt pregatite si functioneaza in cele mai bune conditii, fiind disponibili pentru sprijin peste 1. 600 de angajati ai Serviciului. in tara si strainatate au fost distribuite peste 25. 000 de tablete, insa exista si dispozitive de rezerva. continuă pe Hotnews

STS: Sistemele si aplicatiile functioneaza la parametri normali, pentru buna desfasurare a alegerilor prezidentiale

Sistemele tehnice destinate desfasurarii procesului electoral pentru alegerea Presedintelui Romaniei functioneaza in cele mai bune conditii, au transmis, sambata, reprezentantii STS.

SONDAJ Vei vota la alegerile prezidentiale turul 2? Cum?

La sfarsitul acestei saptamani are loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale, in care romanii au de ales intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. in ultimele zile, cei doi au tinut separat dezbateri si dialoguri deschise cu presa, fara o confruntare fata in fata, dar in buna masura dezbaterea publica s-a axat pe influenta pe care o va avea prezenta la vot asupra rezultatelor. Sondaj HotNews. ro: Vei vota la alegerile prezidentiale turul 2? Cum?.

Viorica Dancila, un ultim atac impotriva adversarului ei din turul 2 al alegerilor prezidentiale. Adevaratele intentii si mize ale lui Klaus Iohannis

A mai ramas foarte putin timp pana cand romanii isi vor putea vota presedintele pentru urmatorii cinci ani. Duminica, 24 noiembrie, are loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale in tara. Romanii din diaspora pot vota intre 22 si 24 noiembrie. Cetatenii romani vor putea alege intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Viorica Dancila, un .

Cand au ajuns la munca, angajatii unui club de joaca pentru copii din Timisoara au observat ca ceva nu este in regula. Au decis sa se uite pe camerele de supraveghere. Banuielile s-au adeverit! (FOTO+VIDEO)

Cand au ajuns la munca, angajatii unui club de joaca pentru copii din Timisoara au observat ca ceva nu este in regula. Au decis sa se uite pe camerele de supraveghere. Banuielile s-au adeverit! .

1.600 de angajati STS asigura suportul tehnic pentru alegerile prezidentiale

Peste 1. 600 de angajati ai Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) asigura asistenta tehnica p.

HARTA INTERACTIVA Prezenta la alegerile prezidentiale in Turul 1 in fiecare judet din tara. Ce procente au fost inregistrate la alegerile din 2014 si 2009

In urma cu cinci ani, in turul 2 al alegerilor prezidentiale, nu mai putin de 11,3 milioane de romani s-au prezentat la urne, adica 62,04%, in timp ce in 2009 prezenta la votul din al doilea tur de scrutin era de 56,99%. in 2014 fruntase la vot au fost in special judetele din sudul tarii precum Teleorman, Olt, Giurgiu, Ilfov sau Prahova, dar si judete din Ardeal precum Cluj, Sibiu sau Alba. Vezi in articol prezenta judet cu judet si sector cu sector la fiecare tur de scrutin la ultimele doua alegeri prezidentiale, 2009 si 2014.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. A doua zi de vot pentru romanii din diaspora: Cifre record la urnele din strainatate

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019 UPDATE: Peste 134. 000 de persoane au votat pana la ora 12:20in Diaspora. Acestora li se adauga peste alte 17. 503care au votat prin corespondenta. UPDATENumarul.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. A doua zi de vot pentru romanii din strainatate: Peste 130.000 de alegatori au votat deja

UPDATENumarul persoanelor care au votat la sectiile de votare din strainatate a depasit, sambata, 100. 000, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central BEC). Potrivit BEC, putin dupa ora.

ALEGERILE PREZIDENTIALE. A doua zi de vot pentru romanii din strainatate: Cifre de ultim moment!

UPDATENumarul persoanelor care au votat la sectiile de votare din strainatate a depasit, sambata, 100. 000, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central BEC). Potrivit BEC, putin dupa ora.

Stirile ProTV: Viitor incert pentru romanii din Marea Britanie dupa Brexit. Suntem foarte speriati

Britanicii se afla si ei in plina campanie electorala. in functie de vot, vom afla daca mai ies sau nu din Uniunea Europeana. Peste jumatate de milion de romani care locuiesc in Regatul Unit asteapta cu sufletul la gura rezultatul alegerilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )