Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO, FOTO Care sunt trenurile europene cu cel mai lung parcurs si ct costa biletele - Din orasul lui Kant, pna pe Coasta de Azur

Hotnews Hotnews,
 VIDEO, FOTO Care sunt trenurile europene cu cel mai lung parcurs si ct costa biletele - Din orasul lui Kant, pna pe Coasta de Azur

Trenul european cu cel mai lung traseu face 60 de ore pe aproape 3. 000 km, in timp ce un tren luxos parcurge 3. 300 km in doua zile. Cele mai lungi trasee pornesc de la Moscova, altele pleaca din mica enclava Kaliningrad, iar cateva trenuri leaga, cu foarte mare viteza, zona Benelux de Mediterana. Intra in articol pentru a vedea care sunt trenurile directe cu cel mai lung parcurs si cat costa biletele. De precizat ca exemplele de pret sunt orientative, existand cazuri in care la oferta biletele pot costa si de 4-5 ori mai putin decat daca ar fi cumparate chiar inainte de calatorie. continuă pe Hotnews

Horoscop. Lucruri pe care zodiile le urasc cel mai mult

Exista lucruri pe care anumiti nativi le detesta cu desavarsire, dar care poate pentru altii reprezinta doar simple detalii. Berbec - nu suporta oamenii care sunt lenesi. El este obisnuit ca lucrurile sa.

Harta SALARIILOR din Romania. Care sunt judetele cu cele mai mari castiguri si unde bantuie cea mai crunta saracie (FOTO)

La prima vedere, ai putea spune ca salariile din Romania au crescut anul acesta dupa trecerea tuturor contributiilor de la angajator la angajat. insa diferentele salariale dintre regiuni si judete au ramas.

ACUZATII INCENDIARE la adresa PSD-ALDE: E cel mai mare jaf din ROMANIA

Deputatul Remus Borza critica initiativa privind infiintarea Fondului Suveran, pe care o califica drept cel mai mare jaf din Romania. Potrivit demnitarului, in actuala forma, FSDI este nefunctional si nu.

Tara care a anuntat ca are, din nou, cel mai puternic supercomputer

Competitia pentru cel mai performant computer din lume este una foarte importanta pentru marile puteri din tech. Dupa o lunga perioada in care chinezii s-au aflat pe prima pozitie, a sosit timpul ca americanii sa detina din loc primul loc in clasament. Departamentul de Energie din cadrul Guvernului Statelor Unite a dezvaluit in urma cu [].

VIDEO REPORTAJ Laserul de la Magurele - Care sunt problemele care frneaza cel mai mare proiect stiintific din Romnia

Cel mai mare proiect european de cercetare in domeniul laserilor este tinut la ralanti de legislatia achizitiilor publice, de modul in care Ministerul Educatiei face recunoasterea studiilor si de italienii care intarzie de mai bine de un an instalarea fascicolului Gamma. Consortiul Eurogamma condus de Institutul National de Fizica Nucleara din Italia a creat sistemul de fascicol gamma, a adus componentele la Magurele, insa nu a inceput nici pana acum instalarea, in ciuda penalizarilor pe care le-au platit, a declarat pentru HotNews. ro directorul proiectului ELI-NP, Nicolae Zamfir. in ceea ce priveste angajarile, legislatia romaneasca favorizeaza un nationalism pur, avertizeaza specialistii. Vezi in articol un video reportaj cu problemele care intarzie finalizarea proiectului de la Magurele.

Nu doar nchisorile sunt supraaglomerate. Romnia, tara UE n care populatia traieste cel mai nghesuit n locuinte

Romanii sunt cetatenii din Uniunea Europeana care traiesc cel mai inghesuit in locuinte, potrivit celor mai recente statistici, publicate marti de Eurostat.

VIDEO Cel mai tnar programator romn, premiat la Dublin pentru inventia lui: O centura LED inteligenta

Cel mai tanar programator roman, Andrei Tudor, are doar 9 ani, iar inventia lui a fost premiata la o competitie dedicata tinerilor pasionati de IT, la Dublin, in Irlanda. El a creat o centura pentru biciclisti si pietoni, ce afiseaza mesaje luminoase LED) si poate fi controlata cu ajutorul unei aplicatii.

Indicele Robor a crescut la 2,90%. E cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,90%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca.

Cel mai comun motiv care le determina pe femei sa divorteze

Un studiu Harvard arata ca cel mai comun motiv care determina femeile sa divorteze este strans legat de locul de munca al sotului. Se pare ca siguranta femeilor nu tine atat de castigurile financiare ale partenerului sau, cat de statutul de angajat si sigurnata unui venit stabil.

Tudorel Toader: Ce face presedintele este cel mai periculos precedent pentru statul de drept

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca modul in care actioneaza presedintele Klaus Iohannis, dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea procurorului-sef al DNA, reprezinta cel mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )