Libnet.ro
UNICEF

19:00

Motivul pentru care o comuna din Romania n-are cimitir, iar mortii sunt ingropati in gradina

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care o comuna din Romania n-are cimitir, iar mortii sunt ingropati in gradina

Ceru Bacainti este comuna din judetul Alba care are cei mai putini locuitori, circa 260, iar jumatate dintre ei sunt trecuti de 60 de ani. Asa se face ca preotul Remus Stoica, care slujeste la biserica din. continuă pe Antena3

Ce se intampla cu planetele? Motivul pentru care NASA isi va intrerupe misiunile

Toate planetele sistemului solar se vor alinia sambata, iar NASA a anuntat ca va intrerupe momentan misiunile desfasurate pe Marte in urma acestui fenomen, potrivit realitatea. net. Alinierea.

webPR: Obligatia de plata clawback, aplicata in mod discriminator fabricilor de medicamente din Romania, s-a dublat in ultimii 2 ani

Obligatia de plata clawback, aplicata in mod discriminator fabricilor de medicamente din Romania, s-a dublat in ultimii 2 ani, periclitand accesul pacientilor la medicamentele manufacturate in tara si viitorul unei ramuri economice cu valoare adaugata care trebuie sa devina de importanta strategica pentru Romania.

Cinci manastiri din Romania pe care merita sa le vizitezi in concediul acesta

Daca nu ti-ai facut inca planuri pentru concediul din aceasta vara, iti propunem cateva destinatii inedite: 5 manastiri din Romania. Manastirea Cozia - Hram:Sfanta Treime Sfanta Manastire Cozia este situata in.

Cel mai mare spectacol aeronautic din Romania - Bucharest International Air Show, sambata la Baneasa. Vezi programul

Bucharest International Air Show, cel mai mare spectacol aeronautic din Romania, va avea loc sambata la Romaero, pe aeroportul Baneasa. Spectacolul va cuprinde circa 100 de aeronave civile si militare, in evolutii aeriene si expuse publicului, dar si peste 250 de piloti si parasutisti. Printre aeronavele care vor oferi reprezentatii se numara F16-uri romanesti, poloneze si turcesi, F15 americane, Gripen-uri unguresti, dar si un MiG 29 din Polonia, dar si avioanele speciale ale formatiei Flying Bulls. Intrarea este gratuita. Vezi in articol programul evenimentului.

Ce despagubiri pot primi proprietarii de locuinte din Romania in cazul unui dezastru major produs de cutremur

Pool-ul de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale PAID) poate acorda proprietarilor de locuinte din Romania despagubiri in valoare de 900 de milioane de euro in cazul unui dezastru major prod.

Adevaruri Ascunse: Mihai Voropchievici, despre motivele pentru care parasesc zodiile

Fiecare zodie are propriile sale motive pentru care nu mai poate continua intr-o relatie. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse care sunt acestea in functie de.

Doru Tulus, DEZVALUIRI despre MOTIVELE pentru care a fost MAZILIT de Kovesi

Fostul procuror DNA, Doru Tulus, a facut dezvaluiri si despre motivele pentru care a fost inlaturat din institutie. Tulus a marturisit in cadrul unei emisiuni ca din punctul sau de vedere, a fost.

FOTO intalnire surpriza intre Simona Halep si unul dintre cei mai mari fotbalisti romani: Tu esti motivul pentru care toti ne-am indragostit de tenis

Simona Halep se bucura din plin de vacanta pe care si-a luat-o dupa turneul de la Wimbledon si deocamdata sta departe de terenul de tenis.

A sarit peste micul dejun ani de zile. Ce au scos medicii din ficatul ei e socant

Mai mult de 200 de pietre au fost eliminate de medici din ficatul unei femei in cadrul unei interventii chirurgicale complexe. Motivul pentru care aceste pietre s-au format, spun medicii, este ca femeia a sarit.

VIDEO. Viktor Orban i-a rugat pe maghiarii din Romania sa voteze la alegerile din Ungaria: Europa tretrebuie sa-si recapete independenta fata de imperiul condus de George Soros. O femeie care protesta a fost evacuata din public

25: Viktor Orban a mai spus si ca la Bruxelles a fost creata o alianta, intre elita birocratica europeana si imperiul Soros, in opozitie cu dorintele oamenilor, iar Europa trebuie sa isi restabileasca independenta si sa adopte reforme pentru a supravietui si a ramane europeana, conform MTI, preluata de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )