Libnet.ro
UNICEF

13:00

Care sunt cei mai mari dusmani ai somnului si ce trebuie sa facem pentru a avea nopti linistite, fara insomnii

Adevărul Adevărul,
Care sunt cei mai mari dusmani ai somnului si ce trebuie sa facem pentru a avea nopti linistite, fara insomnii

Se intampla deseori sa te simti obosit, indiferent de cat de mult ai dormi. La fel de des se poate intampla sa ai nopti in care nu dormi nici macar un minut. Specialistii explica ce trebuie sa facem in cazul insomniilor, dar si daca ne simtim epuizati oricat de mult am dormi. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai mari dependente ale romanilor si cum pot scapa de vicii - sfaturile specialistilor

Specialistii sustin ca romanii sunt dependenti de cafea, tigari si alcool. Pentru a putea scapa de aceste vicii avem nevoie de tratament medical, dar si psihologic.

Ieftin si sanatos. Cum faci acasa cei mai gustosi biscuiti din 5 ingrediente

Cei mai buni biscuiti se fac in casa. Simpli, sarati, care se prepara rapid, cu ingredient putine, si care sunt foarte gustosi. Pot fi consumati ca si aperitiv, iar avantajul este ca se pastreaza proaspeti cateva zile intr-o cutie metalica si nu se compara cu cei care se gasesc pe rafturile magazinelor.

Homefinders: IT-istii si bancherii, cei mai interesati de o noua locuinta. Ce se intampla cand confortul primeaza pretului de achizitie. Este un semn bun?

Angajatii din IT, dar si bancherii sunt printre cei mai interesati clienti cand vine vorba de achizitia unei noi locuinte, dar cel mai interesant este ca asistam la o schimbare in ceea ce priveste decizia de cumparare a unui bun imobiliar ceea ce face ca materialele de constructie folosite, precum si confortul locuintei sa primeze pretului de achizitie, arata o analiza a HomeFinders, companie de consultanta dedicata cumparatorilor.

Homefinders: IT-istii si bancherii, cei mai interesati de o noua locuinta. Ce se intampla cand confortul primeaza pretului de achizitie. Este un semn bun?

Angajatii din IT, dar si bancherii sunt printre cei mai interesati clienti cand vine vorba de achizitia unei noi locuinte, dar cel mai interesant este ca asistam la o schimbare in ceea ce priveste decizia de cumparare a unui bun imobiliar ceea.

8 trucuri de machiaj ca sa iti faci ochii mai mari

Vrei sa iti faci ochii sa para mai mari? N-ar trebui sa fie o problema complicata. Cu ajutorul machiajului poti reusi. Iata 8 trucuri de machiaj ca sa iti faci ochii mai mari. Foloseste dermatograf alb Nu.

Desprinse parca din povesti: cum arata birourile unora dintre cele mai mari companii din Romania, in prag de Sarbatoare

Bucurie, voie buna si miros de sarbatoare. Asa ar putea fi descrisa atmosfera din birourile unora dintre cele mai mari companii specializate in IT, logistica, productie, turism, dar si recrutare. Cum arata spatiile de lucru, transformate parca in.

Cei mai tineri parinti din lume: copii care au nascut la varste foarte fragede, cel mai tanar tatic avand doar 9 ani

Cei mai tineri parinti din lume. Multi tineri care devin parinti la varste foarte fragede nu provin din familii sarace sau din comunitati care promoveaza acest stil de viata. Ei fac parte din familii normale si locuiesc in tari dezvoltate, civilizate. Chiar daca s-au trezit intr-o postura neobisnuita pentru varsta lor, acesti adolescenti au ales sa ramana impreuna si sa-si creasca copilul.

Oscarul in Turism: acestea sunt cele mai bune destinatii din lume

Cele mai bune destinatii din lume, in functie de activitate, au fost anuntate la ceremonia World Travel Awards , echivalentul Oscarului pentru industria de turism. Iata care sunt destinatiile si cat te costa o vacanta aici.

iti tremura manile? Care sunt cele mai intalnite cauze

Ti se intampla si tie sa iti tremure mainile aparent fara motiv? Desi treci deseori usor cu vederea acesta neplacere, bine este sa stii care sunt factorii care favorizeaza aparitia tremorului.

Samsung a avut cele mai mari vanzari pe piata smartphone-urilor in ultimele luni

In al treileasfert financiar al anului, cei de la Samsung au reusit sa se claseze pe primul loc in ceea ce privestevanzarile de telefoane. Al treilea sfert financiar al anului 2015 a fost unul extrem de reusit pentru cei de la Samsung, compania coreeana reusind sa ocupe primul loc pe piata de smartphone-uri la capitolul [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )