Libnet.ro
UNICEF

06:00

Care sunt cele mai mari dependente ale romanilor si cum pot scapa de vicii - sfaturile specialistilor

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai mari dependente ale romanilor si cum pot scapa de vicii - sfaturile specialistilor

Specialistii sustin ca romanii sunt dependenti de cafea, tigari si alcool. Pentru a putea scapa de aceste vicii avem nevoie de tratament medical, dar si psihologic. continuă pe Adevărul

Desprinse parca din povesti: cum arata birourile unora dintre cele mai mari companii din Romania, in prag de Sarbatoare

Bucurie, voie buna si miros de sarbatoare. Asa ar putea fi descrisa atmosfera din birourile unora dintre cele mai mari companii specializate in IT, logistica, productie, turism, dar si recrutare. Cum arata spatiile de lucru, transformate parca in.

Oscarul in Turism: acestea sunt cele mai bune destinatii din lume

Cele mai bune destinatii din lume, in functie de activitate, au fost anuntate la ceremonia World Travel Awards , echivalentul Oscarului pentru industria de turism. Iata care sunt destinatiile si cat te costa o vacanta aici.

Care sunt cele mai periculoase zone din Gorj in timpul sarbatorilor de iarna

Inspectoratul de Politie al Judetului IPJ) Gorj a intocmit o lista cu zonele cele mai periculoase in perioada sarbatorilor de iarna, unde se inregistreaza cele mai multe infractiuni.

iti tremura manile? Care sunt cele mai intalnite cauze

Ti se intampla si tie sa iti tremure mainile aparent fara motiv? Desi treci deseori usor cu vederea acesta neplacere, bine este sa stii care sunt factorii care favorizeaza aparitia tremorului.

Care sunt cei mai mari dusmani ai somnului si ce trebuie sa facem pentru a avea nopti linistite, fara insomnii

Se intampla deseori sa te simti obosit, indiferent de cat de mult ai dormi. La fel de des se poate intampla sa ai nopti in care nu dormi nici macar un minut. Specialistii explica ce trebuie sa facem in cazul insomniilor, dar si daca ne simtim epuizati oricat de mult am dormi.

Toshiba renunta la 6.800 de angajati in diviziile de laptop-uri si televizoare si asteapta cele mai mari pierderi anuale din istoria sa

Toshiba a anuntat ca va renunta la 6. 800 de angajati din diviziile producatoare de PC-uri si televizoare, compania fiind intr-un amplu proces de restructurare, dupa ce a admis ca a falsificat timp de sase ani registrele contabile. In iulie s-a aflat faptul ca Toshiba si-a umflat cu 1,1 miliarde euro profitul in ultimii ani, scandalul scotand la iveala si o cultura extrem de viciata in companie, unde managerii nu puteau fi contrazisi de subalterni. Grupul Toshiba s-a infiintat in 1875 si are acum 200. 000 de angajati.

Samsung a avut cele mai mari vanzari pe piata smartphone-urilor in ultimele luni

In al treileasfert financiar al anului, cei de la Samsung au reusit sa se claseze pe primul loc in ceea ce privestevanzarile de telefoane. Al treilea sfert financiar al anului 2015 a fost unul extrem de reusit pentru cei de la Samsung, compania coreeana reusind sa ocupe primul loc pe piata de smartphone-uri la capitolul [].

Cele mai economice masini Diesel: In ce conditii sunt economice masinile cu cel mai mic consum?

Motorizarile Diesel pentru autoturisme au devenit deosebit de populare in Europa, jumatate dintre masinile vandute utilizand drept combustibil, motorina. Dintre acestea care sunt cele mai economice?.

Cele mai economice masini Diesel: in ce conditii sunt economice masinile cu cel mai mic consum?

Motorizarile Diesel pentru autoturisme au devenit deosebit de populare in Europa, jumatate dintre masinile vandute utilizand drept combustibil motorina. Dintre acestea care sunt cele mai economice?.

Cele mai frecvente cauze ale cancerului: greseli care te pot costa viata

Cea mai mare parte a cazurilor de cancer ar putea fi evitate. Stilul de viata gresit, fumatul, razele ultraviolete si alti factori de mediu constituie principalele cauze ale cancerului, se arata intr-un nou studiu privind originea cancerului, publicat in revista Nature. Factorii genetici nu sunt asa de importanti cum s-ar crede.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )