Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele mai bine imbracate cupluri de la Gala SAG Awards 2017 (FOTO)

B1 B1,
Care sunt cele mai bine imbracate cupluri de la Gala SAG Awards 2017 (FOTO)

Vedetele de la Hollywood au stralucit pe covorul rosu, la cea de-a 23-a editie a SAG Awards 2017. Atat doamnele, cat si domnii au dovedit ca un mult bun gust la capitolul vestimentatie si au apelat la. continuă pe B1

National si Tandarica sunt teatrele bucurestene care au vandut cele mai multe bilete in 2016

National si Tandarica sunt teatrele bucurestene care au vandut cele mai multe bilete in anul 2016, potrivit cifrelor obtinute agentia News. ro de la mai multe institutii de spectacole din Bucuresti. Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti a vandut, in 2016, 160. 000 de bilete, la care se adauga alte cateva zeci de mii de invitatii la spectacolele sale.

Enel, despre speculatiile de pe bursa energiei: Preturile sunt la cele mai mari niveluri inregistrate in ultimele decenii, iar unii furnizori profita de pe urma acestora

Compania Enel Romania sustine ca preturile de pe bursa energiei sunt la cele mai mari niveluri inregistrate in ultimele decenii, sistemul este aproape de limita de functionare, iar unii furnizori denunta unilateral contractele pentru a profita de pe urma acestor niveluri record ale preturilor, lasand clientii fara serviciul de furnizare a energiei, pe care contau conform contractelor semnate. Afirmatia a fost facuta in cadrul unui comunicat, dupa anuntul Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) ca va efectua alaturi de Consiliul Concurentei o analiza asupra motivelor care au dus la dublarea preturilor pe bursa energiei, existand suspiciuni de manipulare a pietei.

Un sondaj online iti arata care sunt cele mai sigure orase din Romania

Site-ul de imobiliare Storia. ro a derulat intre noiembrie 2016 si ianuarie 2017 un sondaj online prin care i-a intrebat pe oameni care oras cred ca e cel mai sigur. Si nu, nu e Bucuresti.

Bulimia, boala care distruge vieti. Fetele tinere sunt cele mai predispuse

Bulimia, o boala tacuta, care se instaleaza pe nesimtite, afecteaza in cea mai mare parte fete tinere si foarte tinere. Factorii care o declanseaza sunt diversi, de la neimpliniri pe plan personal si pana la neputinta de a atinge standardele nerealistice de frumusete propuse de societatea moderna.

Ei s-au imbracat cel mai bine luna aceasta

In aceasta luna, cele mai stilate vedete au aparut pe primele pagini - de la scena Couture Week in Paris, la Sundance Film Festival in Park City, Utah. De la rochia sexy Dior a lui Diane Kruger la costumul purtat de Elle Fanning, iata cine s-a imbracat cel mai bine.

Angajari prin reteaua EURES. Cele mai multe posturi vacante, in Malta pentru soferii de autobuz

Angajatorii din 13 state europene pun la bataie peste 700 de locuri de munca pentru romanii care doresc sa lucreze in strainatate. Cele mai multe slujbe sunt in Malta, pentru soferi, si Damenarca, in agricultura.

Premierul britanic trimite in Marea Neagra una dintre cele mai avansate nave de lupta: Prima misiune dupa Razboiul Rece

Marea Britanie a trimis una dintre cele mai avansate nave de lupta britanice la Marea Neagra. Aceasta misiune operativa a Marinei Regale, prima de la Razboiul Rece incoace, dupa ce vineri,.

Cele mai bune bancuri cu soacre. Cu ce instrument se gandeste ginerele sa-i faca gauri in urechi soacrei

Dintotdeauna s-au facut glume pe seama soacrelor, vesnic nemultumite de nurori sau gineri. Iata aici o selectie cu unele dintre cele mai reusite bancuri.

Cele mai tari bancuri cu si despre prosti. Cum comanda o blonda pizza la restaurant

Persoanele cu o inteligenta sub medie sunt printre cele care fac obiectul a nenumarate bancuri si glume ce circula pe internet. Va prezentam o antologie de bancuri cu si despre prosti.

Cele mai ghinioniste zodii in luna februarie 2017

Previziunile astrale pentru luna februarie nu sunt tocmai pozitive pentru toti nativii din zodiac. Unele semne din zodiac sunt mai dezavantajate pe plan sentimental, altele sufera cu sanatatea sau trebuie sa fie prudente din punct de vedere financiar.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )