Libnet.ro
UNICEF

11:45

Care sunt cele mai bune companii aeriene: cu cine trebuie sa zbori in vacanta

Playtech Playtech,
Care sunt cele mai bune companii aeriene: cu cine trebuie sa zbori in vacanta

Serviciile oferite de companiile aeriene variaza semnificativ de la una la alta. in acest context, a fost creat un clasament, ca sa-ti dai seama cine ar trebui sa fie in topul optiunilor tale. in cazul in care ti-ai dorit vreodata sa vezi un top 10 companii aeriene, care are in spate un studiu elaborat cat . continuă pe Playtech

Topul celor mai bune companii aeriene din lume: liderul din 2018 a fost detronat

Doua zeci si unu de milioane de pasageri din toata lumea au votat clasamentul celor mai bune companii aeriene in 2019. Castigatorul anului trecut a fost surclasat.

Topul celor mai bune companii aeriene din lume

Compania de cercetare aviatica Skytrax a acordat premiul anual pentru cea mai buna companie aeriana firmei Qatar Airlines, care a surclasat castigatorul de anul trecut, Singapore Airlines. Premiile anuale sunt anuntate in cadrul Expozitiei Aviatice de la Paris si sunt horarate in urma consultarii a peste douazeci de milioane de pasageri, scrie The Indepedent.

ADMITERE LICEU 2019. Acestea sunt cele mai bune licee din Bucuresti

Calendar EVALUARE NATIONALA 2019. Examenul de Evaluare Nationala a debutat pe 18 iunie, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Calendar EVALUARE NATIONALA 2019. Pe 20 iunie se va.

Accident de munca mortal la una dintre cele mai mari companii din Prahova

Un barbat in varsta de 44 de ani, angajat la una dintre cele mai mari companii din Prahova, a fost gasit mort la locul de munca. Inspectoratul Teritorial de Munca Prahova a deschis o ancheta.

Care sunt cele mai periculoase tari din lume in 2019, potrivit Indicelui Global al Pacii. Pe ce loc se afla Romania

Institutul pentru Economie si Pace IEP), cu sediul in Australia, a publicat Indicele Global al Pacii pentru anul 2019. Romania este in primele 30 cele mai sigure state la nivel international.

Cele mai bune bancuri cu Putin. -Vom extermina 100 de irakieni si o blonda. - De ce o blonda? - Pentru ca...

Dincolo de discutiile aprinse purtate pe seama atitudinii sale, atat la nivel european, cat si mondial, Vladimir Putin ramane un personaj controversat. Tocmai din cauza personalitatii sale, a fost ironizat.

Romanii si masinile lor - Care e varsta medie a parcului auto, unde sunt cele mai vechi masini si cat de mult a crescut ponderea diesel-ului

In Romania varsta medie a parcului auto este de 15,4 ani, cu cativa ani peste media UE, iar in Mehedinti si Caras-Severin media a depasit 17 ani. Desi in 11 ani parcul auto a crescut cu aproape 3 milioane de masini, Romania ramane cu un grad de motorizare cu 40% sub media UE, arata datele dintr-un raport APIA.

Varsta de pensionare a fost schimbata oficial: Documentul de care are nevoie toata lumea. Femeile sunt cele mai afectate...

Conditiile de pensionare pentru femei vor fi modificate! Astfel ca, incepand cu 1 septembrie 2019 stagiul de cotizare va fi de 15 ani, cu mentiunea ca acesta nu cuprinde stagiile asimilate, precum perioada.

Evaluare Nationala 2019. Care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac elevii la examen si cum pot fi evitate

Evaluarea Nationala incepe maine, 18 iunie, cu proba la Limba si literatura romana, iar cum orice prim examen important vine si cu emotii, este bine ca elevii sa fie atenti la cateva aspecte, pentru a evita greselile din cauza neatentiei sau din cauza stresului.

Motivul halucinant pentru care o adolescenta i-a planificat asasinarea celei mai bune prietene. Nici in filme nu vezi asa ceva

O adolescenta i-a planificat asasinarea cele mai bune prietene pentru un motiv absolut socant. Aceasta a fost la randul ei victima unui plan marsav. Tanara de 18 ani afost inculpata pentru c?.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )