Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele mai periculoase tari din lume in 2019, potrivit Indicelui Global al Pacii. Pe ce loc se afla Romania

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai periculoase tari din lume in 2019, potrivit Indicelui Global al Pacii. Pe ce loc se afla Romania

Institutul pentru Economie si Pace IEP), cu sediul in Australia, a publicat Indicele Global al Pacii pentru anul 2019. Romania este in primele 30 cele mai sigure state la nivel international. continuă pe Adevărul

ADMITERE LICEU 2019. Acestea sunt cele mai bune licee din Bucuresti

Calendar EVALUARE NATIONALA 2019. Examenul de Evaluare Nationala a debutat pe 18 iunie, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Calendar EVALUARE NATIONALA 2019. Pe 20 iunie se va.

Cea mai ciudata piscina din lume. Cum intri si cum iesi din ea?

In Londra urmeaza a fi construita o noua piscina infinity, care poate fara indoiala sa concureze pentru titlul de cea mai ciudata piscina din lume. Cum intri si cum iesi din ea? .

SUA: 15.000 kg de cocaina confiscate in Philadelphia, una dintre cele mai mari capturi din istoria americana

Autoritatile americane au confiscat marti cocaina in valoare de peste un miliard de dolari, de pe un vas din portul Philadelphia, declarand ca aceasta este una dintre cele mai marti capturi de droguri din istoria Statelor Unite, scrie AP News.

Evaluare Nationala 2019. Care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac elevii la examen si cum pot fi evitate

Evaluarea Nationala incepe maine, 18 iunie, cu proba la Limba si literatura romana, iar cum orice prim examen important vine si cu emotii, este bine ca elevii sa fie atenti la cateva aspecte, pentru a evita greselile din cauza neatentiei sau din cauza stresului.

IONUT DUMITRU: Dezechilibrul dintre cerere si oferta ne-a urcat inflatia pe cele mai inalte culmi din UE

Presedintele Consiliului Fiscal: Economia tarii noastre risca sa fie vulnerabila in fata schimbarilor de pe pietele internationale Economia tarii noastre risca sa fie vulnerabila in fata schimbarilor de pe pietele internationale, in conditiile in care rata inflatiei a ajuns sa fie cea mai ridicata din UE, considera Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal.

Unul dintre cele mai frumoase lacuri din Banat ar putea disparea dupa ce drumul de acces a fost retrocedat. O sa devina doar o mare groapa

Lacul Marghitas de la Anina, unul dintre cele mai pitoresti din zona Banatului, dar si primul lac creat special pentru turism in aceasta zona a tarii, in 1940, ar putea sa dispara pur si simplu.

Cum se apara Romania de atacuri informatice, de campanii de dezinformare si care sunt marile vulnerabilitati. Cele mai recente evolutii din razboiul nevazut

Lipsa de personal calificat, sisteme de operare invechite precum Windows XP sau Windows 7, inca folosite de nenumarate institutii si absenta educatiei continue pe partea securitate informatica, sunt prinpalele vulnerabilitati ale sistemelor publice de IT identificate de specialistii in securitate informatica.

FCSB, in topul celor mai de succes echipe din lume

Englezii au intocmit un top al celor mai de succes echipe din lume, in functie de numarul de trofee castigate in istorie, iar FCSB este pe locul 19. Desi nu mai reuseste sa castige titlul in Romania de.

Cele mai bune bancuri cu preoti. Reactia unui parinte cand afla ca o enoriasa pacatuieste cu preotul din parohia vecina

Printre cele mai amuzante bancuri care circula in mediul online se numara si cele in care protagonisti sunt preotii. Va prezentam o selectie de zece bancuri care-i au pe preoti in prim plan.

Subiecte Evaluare Nationala. Greselile cele mai frecvente la examenul de romana si strategii de evitare a lor sfaturi de la profesoara Ecaterina Stanca, de la Colegiul Tudor Vianu

Greselile gramaticale din neatentie si din cauza stresului sunt cel mai des intalnite la proba de Limba si literatura Romana de la Evaluarea Nationala, spune pentru Edupedu. ro profesoara Ecaterina Stanca, de la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )