Libnet.ro
UNICEF

22:45

TOP Cele mai fiabile masini second-hand, de trei ani vechime, aflate pe piata europeana

Adevărul Adevărul,
TOP Cele mai fiabile masini second-hand, de trei ani vechime, aflate pe piata europeana

Recent aparut, Studiul de Fiabilitate J. Power dezvaluie care sunt cele mai fiabile modele de masini second-hand, vechi de trei ani, aflate pe piata. Cercetarea a fost una masiva si s-a bazat pe declaratiile proprietarilor, in acest sens fiind intervievate mii de persoane. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Top cele mai zgarcite zodii! Fecioarele sunt pe lista, dar sa te fereasca Dumnezeu de...

Cat de generosi sau zgarciti sunt nativii zodiacului vedeti mai jos: Locul 12 - Sagetator Sagetatorii sunt cei mai generosi nativi ai cercului zodiacal. Te vor ajuta intotdeauna, dezinteresat doar pentru.

Care sunt cele mai bune marci auto care-ti ofera cele mai fiabile masini

Care sunt cele mai bune marci auto? Este o intrebare pe care oricare dintre noi am gandit-o. Nimeni nu-ti va oferi un raspuns multumitor, mai ales ca sunt foarte multi producatori si.

VIDEO Google, Apple si altii s-au dezvoltat cu o viteza ametitoare

Daca iti zic acum sa-mi spui cateva dintre cele mai valoroase branduri din lume, inevitabil, o sa imi spui cel putin vreo trei nume care au legatura cu tehnologia, fie ca e Google sau.

Ferma, cele mai mari audiente din sezon: cati romani au urmarit duelul din care Miss Romania a iesit invingatoare

Editia de joi seara a emisiunii Ferma a inregistrat cele mai bune audiente din acest sezon si clasat Pro TV pe primul loc, la nivel comercial depasind concurenta cu cifre de trei ori mai mari.

Vntul puternic din Bucuresti a dobort mai multi copaci si stlpi / Mai multe masini au fost avariate

Mai multe masini au fost avariate, au cazut stalpi, copaci si panouri publicitare, vineri, in mai multe zone din Bucuresti si Ilfov, din cauza vantului puternic, potrivit reprezentantilor ISU Bucuresti Ilfov, relateaza Mediafax.

Acuzat de dublu asasinat, eliberat dupa trei ani. Marturia tanarului judecat pentru crima: Am fost batut sa recunosc niste fapte pe care nu le-am facut

Decizie fara precedent in Justitia din Romania! Un tanar condamnat la 25 de ani de inchisoare pentru un dublu asasinat a fost eliberat dupa trei ani. Judecatorii de la Curtea de Apel din Alba au decis sa.

Acuzat de dublu asasinat, eliberat dupa trei ani. Marturia tanarului judecat pentru crima: M-au batut sa recunosc faptele respective

Decizie fara precedent in Justitia din Romania! Un tanar condamnat la 25 de ani de inchisoare pentru un dublu asasinat a fost eliberat dupa trei ani. Judecatorii de la Curtea de Apel din Alba au decis sa.

Maria s-a dus la o petrecere si si-a lasat fiica de trei ani in casa. Bunica Irina s-a dus sa vada ce face micuta si a incremenit. Doamne, a uitat de ea cu zilele!

Maria a plecat de acasa chiar de ziua fiicei ei ca sa petreaca, lasand-o pe micuta de trei ani singura in casa. Si a uitat de ea. intr-una din zile, bunica fetei, Irina, a venit sa vada ce face copila.

VIDEO FOTO Cazul Talgo Bosnia - Povestea trenurilor rapide si luxoase cumparate de una dintre cele mai sarace tari europene

Statul Bosnia si Hertegovina are sub 600 km de cale ferata si sunt foarte rare portiunile unde trenurile pot depasi 70 km/h. Tara afectata grav de razboiul de acum doua decenii a decis sa cumpere trenuri luxoase Talgo ce pot rula cu 220 km/h, iar decizia a uimit multa lume. Trenurile au stat sase ani in depou si din 2016 sunt in circulatie. in articol puteti citi despre una dintre cele mai mari anomalii feroviare din regiune, dar si despre trenurile speciale ale fostei Iugoslavii.

Gala Anis: La cine au ajuns premiile pentru cele mai bune companii, proiecte si produse IT

ANIS, Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii, a organizat joi, 21 februarie, a cincea editie a Galei ANIS, un eveniment care marcheaza 20 de ani de existenta a asociatiei si in cadrul caruia au fost premiate cele mai bune companii,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )