Libnet.ro
UNICEF

06:30

Care sunt cele mai bune pariuri de jucat in functie de sportul ales?

România Liberă România Liberă,
Care sunt cele mai bune pariuri de jucat in functie de sportul ales?

Fiecare parior incepator spera sa descopere anumite secrete care sa-l ajute sa dea lovitura, iar una. continuă pe România Liberă

Cum se lupta online impotriva dezinformarii despre vaccinuri: acestea sunt cele mai bune masuri

In contextul inceperii unei campanii agresive de vaccinare impotriva noului coronavirus la nivel global, Twitter ia masuri radicale pentru prevenirea dezinformarii. in timp ce Facebook va.

Unde sa te cazezi pe Transfagarasan, in Arges sau Sibiu. Cele mai bune pensiuni, cabane si hoteluri

Transfagarasan este unul dintre cele mai renumite drumuri atat din Romania cat si din lume. Este numit de fostii prezentatori Top Gear Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond) cel mai drum bun din lume. Peisajele sunt spectaculoase si placerea de a conduce pe acest traseu nu se compara cu nimic. Drumul incepe din comuna .

Despre cele mai iubite cadouri cele mai bune carti Humanitas 2020 vineri, 18 decembrie, ora 19

Intalnire cu Gabriel Liiceanu, Ioana Parvulescu, Mircea Cartarescu, Tatiana Niculescu si Radu Paraschivescu despre cele mai iubite cadouri cele mai bune carti Humanitas. Vineri, 18 decembrie, de la ora 19. 00, intr-o ultima intalnire Humanitas 2020 online live, Gabriel Liiceanu, Ioana Parvulescu, Mircea Cartarescu, Tatiana Niculescu si Radu Paraschivescu vor fi companionii dumneavoastra intr-o calatorie virtuala prin catalogul Humanitas 2020.

Dodon, catre agricultorii protestatari: O sa va aduceti minte de Guvernul Chicu si de timpul presedintiei lui Dodon ca de cele mai bune timpuri

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, a comentat protestul agricultorilor din centrul Chisinaului. El sustine ca manifestatia s-a transformat din una cu revendicari economice, in care initial se cereau bani, in una cu revendicari politice, in care se solicita demisia Guvernului. Din acest motiv, Igor Dodon considera ca in spatele protestelor stau Maia Sandu si Andrei Nastase.

Secretul celor mai bune jumari de porc. Trucul gospodinelor de la tara pentru a le face crocante

Nu exista Sarbatori de iarna fara acest preparat traditional, insa putini stiu trucul gospodinelor de la tara pentru a le face crocante. Acesta este, de fapt, secretul celor mai bune jumari de porc. Cum faci cele mai bune jumari de porc Iarna, odata cu taiatul porcului, romanii pregatesc preparate traditionale delicioase pentru Sarbatori. Fie ca .

Povestea romancei care a calatorit in China, in plina pandemie: Am vazut cele mai dure reguli

Bernadette Szocs, una dintre cele mai bune jucatoare de tenis de masa din Romania, a zburat 25 de ore si a schimbat mai multe avioane pentru a ajunge in Tara Marelui Zid. Apoi, a fost testata pentru coronavirus de 17 ori in 17 zile!.

Cyberpunk 2077 - Cum a ajuns unul dintre cele mai asteptate jocuri video din istorie pe lista celor mai injurate

Cyberpunk 2077, jocul video al polonezilor de la CD Projekt Red, a fost extrem de asteptat si a ajuns cu cativa ani intarziere, dar promitea experiente cu totul iesite din comun si o grafica extraordinara. Jocul a fost lansat pe 10 decembrie si a adus multa dezamagire din cauza numarului urias de erori care il fac aproape imposibil de jucat, in special pe consolele mai vechi. Cum a fost posibil ca un joc cu buget de cateva sute de milioane de dolari sa fie asa un esec si sa iasa pe piata atat de nefinisat? Un indiciu extrem de important tine de modul in care fondatorii companiei au condus-o si de cum au inteles ei business-ul.

O romanca a calatorit in China in plina pandemie. A avut un soc cand s-a izbit de regulile anti-COVID de acolo

Una dintre cele mai bune jucatoare de tenis de masa din Romania, Bernadette Szocs, a zburat 25 de ore si a schimbat mai multe avioane pentru a ajunge in China. Sportiva a fost testata pentru coronavirus de 17 ori in 17 zile.

Cele mai tari reality show-uri ale tuturor timpurilor

Programe de televiziune in care oameniiobisnuiti sau vedete sunt filmati continuu, un format tv conceput pentru a fi mai degraba distractiv decat informativ. Iata cateva dintre cele mai tari reality show-uri ale tuturor timpurilor.

Programul magazinelor de Craciun si Revelion. Intervalul orar in care sunt deschise pentru clineti si in ce zile sunt inchise centrele comerciale

Asa cum se intampla in fiecare an supermarketurile si magazinele vor avea program special in perioada Sarbatorilor de iarna. Craciunul si Revelionul sunt zilele in care cele mai multe centre comerciale sunt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )