Libnet.ro
UNICEF

01:05

Secretul celor mai bune jumari de porc. Trucul gospodinelor de la tara pentru a le face crocante

Playtech Playtech,
Secretul celor mai bune jumari de porc. Trucul gospodinelor de la tara pentru a le face crocante

Nu exista Sarbatori de iarna fara acest preparat traditional, insa putini stiu trucul gospodinelor de la tara pentru a le face crocante. Acesta este, de fapt, secretul celor mai bune jumari de porc. Cum faci cele mai bune jumari de porc Iarna, odata cu taiatul porcului, romanii pregatesc preparate traditionale delicioase pentru Sarbatori. Fie ca . continuă pe Playtech

Cele mai bune 10 albume ale anului 2020 conform Billboard!

Finalul de an este intotdeauna momentul retrospectivelor. Asa se face ca Billboard a intocmit topul celor mai bune 10 albume ale anului 2020. Pe primul loc se afla Taylor Swift cu al ei Folklore.

Cele mai bune filme romanesti de pe Netflix. Top 10 pelicule pe care trebuie sa le vezi VIDEO

E o perioada relaxata in care multi profita de lucrurile care-i relaxeaza cei mai multi muzica, pictura, teatrul, cititul sau filmele. Care sunt cele mai bune filme romanesti de pe Netflix? Ai mai jos 10 pelicule care te vor face sa te intrebi de ce nu le-ai incercat pana acum. Top 10 filme romanesti .

Cele mai bune bauturi pentru iarna. Sunt un deliciu daca le prepari asa

Daca in dreptul mancarurilor nu sunt semne de intrebare, cateva idei intoarse pe toate partile apar atunci cand vine vorba despre ce sa servesti langa acestea. Care sunt cele mai bune bauturi pentru iarna? Ce poti sa pui pe masa de Craciun? Idei de bauturi pentru iarna. Perfecte pentru masa de Craciun Sarbatorile se apropie .

Despre cele mai iubite cadouri cele mai bune carti Humanitas 2020 vineri, 18 decembrie, ora 19

Intalnire cu Gabriel Liiceanu, Ioana Parvulescu, Mircea Cartarescu, Tatiana Niculescu si Radu Paraschivescu despre cele mai iubite cadouri cele mai bune carti Humanitas. Vineri, 18 decembrie, de la ora 19. 00, intr-o ultima intalnire Humanitas 2020 online live, Gabriel Liiceanu, Ioana Parvulescu, Mircea Cartarescu, Tatiana Niculescu si Radu Paraschivescu vor fi companionii dumneavoastra intr-o calatorie virtuala prin catalogul Humanitas 2020.

De ce sa ma vaccinez impotriva COVID-19? Este gratuita vaccinarea, pot sa o refuz? Autoritatile raspund celor mai frecvente intrebari despre campania care poate aduce sfarsitul pandemiei

Romania este tot mai aproape sa primeasca primele vaccinuri impotriva COVID-19, iar succesul campaniei de vaccinare depinde si de maniera in care sunt comunicate informatiile in acest sens, motiv pentru care.

FOTO Viata la - 50 de grade. Topul celor mai reci orase din lume

Exista cateva locuri pe Pamant unde temperaturile scad drastic. Din Canada si pana in Rusia, urmatoarele orase sunt considerate cele mai reci din lume.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )