Libnet.ro
UNICEF

05:15

Care sunt cele mai bune plaje de pe litoralul romanesc

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai bune plaje de pe litoralul romanesc

Cele mai bune plaje din Romania sunt in Mamaia. Este rezultatul unui studiu publicat de Ministerul Sanatatii, care a luat in calcul calitatea apei. Potrivit documentului, din cele 48 de sectoare de. continuă pe Antena3

Noile reglementari ale Legii privind indemnizatiile pentru mamici, in dezbatere publica: Care sunt cele mai importante reglementari

Vesti bune pentru mame! Noile reglementari ale Legii privind indemnizatiile pentru femeile care se afla in concediu de crestere a copiilor intra in dezbatere publica. Normele prevad eliminarea mai.

Cele mai bune seriale TV din toate timpurile

Acestea sunt cele mai bune seriale de televiziune din toate timpurile, conform unui studiu realizat de publicatia The Hollywood Reporter pe baza raspunsurilor a sute de actori, producatori si regizor din Cetatea Filmului.

Studiu. Doar 11 la suta dintre romani platesc cu cardul. Care sunt cele mai cautate produse

Imensa majoritate a romanilor, adica 89 la suta, continua sa plateasca in numerar produsele sau serviciilor comandate, arata estimarile procesatorului de plati online PayU Romania.

Cat costa o noapte de cazare intr-un castel sau conac din Transilvania si care sunt cele mai cautate de turisti

Demersurile de renovare si reconditionare a castelelor si conacelor din zona Transilvaniei si de transformare a acestora in facilitati turistice a dus la cresterea interesului pentru petrecerea vacantei intr-o astfel de destinatie. O analiza realizata de portalul de calatorii hotelguru. ro arata care sunt cele mai cautate astfel de locuri de cazare din Romania.

Cele mai bune tari pentru o vacanta la plaja, in functie de calitatea apei

Te pregatesti pentru vacanta de vara? Acestea sunt tarile cu cea mai ridicata calitate a apei, potrivit unei analize a Agentiei Europene de Mediu , unde sa te bucuri in lunile ce urmeaza de un sejur la plaja.

Ce buget aloca romanii pentru concediu si care sunt cele mai vandute destinatii din strainatate in sezonul estival

Romanii care merg in concedii in strainatate, in aceasta vara, au ales destinatii clasice, insa a crescut in preferinte si o zona turistica noua, dupa cum arata o statistica realizata de Paravion.

Vrei sa te dezvolti spiritual? Iata 7 carti pe care ar trebui sa le citesti

Vrei arme? Mergi la biblioteca. Cartile sunt cele mai bune arme din lume ~ Doctor Who. Cu totii stim marile doctrine spirituale: Biblia, Coranul, Cartea Tibetana a mortilor, Tao Te Ching, insa exista si alte.

A lovit-o cu pumnul in figura pe scena de la X-Factor. Care a fost motivul - VIDEO

Abby si Lisa sunt cele mai bune prietene in viata de zi cu zi,si membre ale duo-ului Ablisa. Au mers la auditiile X-Factor UK ca sa devina celebre si. a devenit. Desi, nu pentru prestatia lor.

Top anecdote cu artisti si scriitori celebri. Care erau cele mai fidele femei pentru Chaplin si de ce credea Caragiale ca nu e nevoie de gard la cimitir

Artistii sunt considerati printre cei mai spirituali oameni. Au ramas celebre replicile savuroase ale lui Tanase, Caragiale sau Chaplin.

De ce sa mergeti la vara pe litoralul romanesc

Dupa 1 mai, cand s-a deschis oficial sezonul estival pe litoralul romanesc, lucrurile au intrat in repaos. De atunci pana in aceasta saptamana, Constanta si Mamaia au gazduit Campionatul National de Taekwondo WTF, Festivalul Pestelui si Fructelor de Mare, Festivalul Scoicilor, Festivalul Pestelui Durabil. Aceste evenimente nu au reusit insa nici nu ar fi avut cum - sa atraga turisti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )