Libnet.ro
UNICEF

10:45

Care sunt cele mai bune statiuni de schi din Europa FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai bune statiuni de schi din Europa FOTO VIDEO

Site-ul European Best Destinations a intocmit un top zece cu cele mai bune statiuni de schi din Europa, pentru ca pasionatii sporturilor de iarna sa aleaga cea mai buna partie, iar amatorii sa isi testeze calitatile. Cele mai bune statiuni de schi din Europa se afla in tari precum Suedia, Spania, Elvetia, Austria sau Franta, iar clasamentul a intocmit in urma voturilor exprimate de turisti. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai bune carti ale anului 2016

Si pentru ca vine sfarsitul anului, e vremea sa tragem linie si sa facem bilantul celor mai bune lucruri care au avut loc. Va prezentam topul celor mai bune zece carti aparute in 2016, dupa un clasament realizat de editorii The New York Times.

Topul celor mai bune statiuni si partii de schi din Romania. Cat ne costa acest sport de iarna

Poiana Brasov, Straja, Sinaia, Predealul si Paltinisul sunt recomandarile specialistilor in aceasta iarna. Fiecare statiune are atuurile ei si partii cu nocturna.

Cele mai bune gogosi cu ciocolata alba si neagra

Prepara-le celor dragi o serie de gogosi delicioase, invelite in ciocolataalba si neagra. Chiar si cel mai mofturos critic va fi cucerit pe data de acest desert simplu si rapid.

Ziua eMAG: cele mai bune oferte

Ziua eMAG a sosit, iar retailerul online sarbatoreste cu o serie de reduceri importante. Ziua eMAG are loc in fiecare an in data de 6 decembrie, iar astazi, cel mai mare comerciant din mediul online romanesc implineste varsta de 15 ani. Cu aceasta ocazie, a dat startul uneicampanii importante, in cadrul careia va oferi reduceri [].

Cele mai bune bancuri cu ingerasi. Ce i-a spus un soricel mamei sale atunci cand a vazut un liliac

In materie de bancuri, romanii se pricep cel mai bine sa faca haz, fiind inzestrati cu un simt extraordinar al umorului. Iar de glumele si ironiile lor nu au scapat nici macar ingerii.

Cele mai bune pietre pretioase pentru terapia cu cristale

Cu ajutorul pietrelor pretioase se pot trata diverse afectiuni, datorita proprietatii lor de amplificare a energiilor si a unei frecvente superioare celei biologice.

Cele mai bune gogosi cu fructe confiate

Incearca o reteta simpla de gogosi. Fructele confiate le dau un plus de savoare, iar rezultatul va fi un desert pe placul tuturor.

Nu iti place ziua de LUNI? Andreea Raicu are cele mai bune SFATURI pentru tine!

Aproape toata lumea uraste ziua de lunisinu vrea sa auda ca aceasta zi se apropie. Andreea Raicu a dezvoltat acest subiect intr-un live pe pagina personala de Facebook si a dat.

Topul celor mai valoroase companii din lume in 2016

Gigantii din tehnologie domina categoric topul celor mai valoroase companii, cinci din primele 10 fiind din acest domeniu si 4 dintre ele aflandu-se chiar in prima jumatate a clasamentului realizat de Forbes. com . Vezi in prezentarea urmatoare ce.

Raport al Corpului de control al premierului: Patru ministere au platit 100 milioane lei pe produse software pe care nu le-au folosit. Care sunt cei mai mari contractori

Un raport al Corpului de Control al premierului arata ca patru ministere au platit 97,1 milioane lei, cu TVA, pentru produse si licente software neutilizate, neimplementate, cu dificultati in exploatare sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )