Libnet.ro
UNICEF

06:30

Simona Halep, in grupa de la Singapore. Romanca are cele mai bune cifre

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, in grupa de la Singapore. Romanca are cele mai bune cifre

Simona Halep arata cel mai bine, ca cifre,in grupa sa de la Singapore din 2015. Realitatea din teren va arata daca lucrurile vor sta conform cifrelor sau nu. continuă pe Online Sport

Simona Halep la Singapore: grupa infernala pentru romanca. A pierdut 13 din cele 18 meciuri cu adversarele ei

Simona Halep e favorita numarul 1 la Turneul Campioanelor 25 octombrie 1 noiembrie), iar constanteanca tocmai a aflat din ce grupa va face parte la ultima competitie la care va participa in 2015.

Turneul Campioanelor: Simona Halep si-a aflat adversarele din Grupa ROSIE. Duel cu marea sa RIVALA

Simona Halep, 2 WTA si principala favorita, va evolua in Grupa Rosie la Turneul Campioanelor, de la Singapore. Romanca va avea parte de dueluri foarte dificile in compania unor jucatoare precum Maria Sarapova.

Turneul Campioanelor: Comparatie intre Simona Halep si cele 7 adversare. Care este grupa mortii!

Turneul Campioanelor 2015, care se desfasoara pentru al doilea an la Singapore, aduce o noua premiera pentru tenisul romanesc. Simona Halep va fi prima reprezentanta a Romaniei care va porni ca favorita numarul 1 in competitia de final de sezon.

Simona Halep, prima jucatoare care a ajuns la Singapore - Darren Cahill: Suntem pregatiti

Simona Halep a ajuns la Singapore, oras unde va avea loc Turneul Campioanelor. Numarul doi WTA, Halep este prima jucatoare, din cele calificate, care a ajuns deja la locul actiunii. Alaturi de Simona se afla si Darren Cahill, antrenor cu care jucatoarea noastra a mai colaborat pe durata lui 2015. Pregatiti si in asteptarea competitiei, a spus Cahill pe contul personal de Twitter.

Simona Halep, prinsa intre Sarapova si Radwanska. Analiza Grupei Rosii de la Turneul Campioanelor

Simona Halep va juca la Turneul Campioanelor intr-o grupa, Rosie, foarte dificila, in care va avea doua mari adversare. Pe de alta parte este o grupa cu jucatoare care au multe slabiciuni, iar romanca ar trebui sa mizeze pe acest lucru.

Simona Halep a vorbit despre Romania: Avem o tara mica!

Simona Halep a avut, dupa antrenamentul de la Singapore, o scurta intalnire cu fanii, dar si cu presa. Ea a vorbit depre ce asteptari are de la acest turneu, despre sansele ei la titlu, despre Romania, dar si despre cateva dintre adversarele sale.

Simona Halep: Toate jucatoarele au sansa de a castiga Turneul Campioanelor

Aflata in Singapore pentru a pregati participarea la Turneul Campioanelor, Simona Halep este de parere ca, in absenta liderei mondiale Serena Williams, toate celelalte participante au o sansa de a triumfa la competitia care le reuneste la start pe cele mai valoroase jucatoare din 2015.

Simona Halep, despre Turneul Campioanelor: Fiecare jucatoare are aici o sansa sa castige titlul

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, considera Turneul Campioanelor drept o intrecere deschisa in absenta liderului WTA, americanca Serena Williams, astfel ca oricare participanta poate castiga titlul la Singapore, transmite Mediafax.

Simona Halep, relaxata inainte de Turneul Campioanelor. Prima imagine postata din Singapore

Simona Halep, 2 WTA, prezenta la Singapore pentru Turneul Campioanelor, care debuteaza pe 25 octombrie, a postat pe contul sau de Facebook prima imagine de cand a ajuns in orasul asiatic.

Simona Halep se pregateste cu Darren Cahill la Singapore

Darren Cahill a publicat marti o imagine pe retelele sociale in care confirma ca o pregateste pe Simona Halep pentru Turneul Campioanelor de la Singapore.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )