Libnet.ro
UNICEF

06:00

FOTO INEDITE. Cele mai cunoscute picturi renascentiste, recreate cu mecanici auto

România Liberă România Liberă,
FOTO INEDITE. Cele mai cunoscute picturi renascentiste, recreate cu mecanici auto

Cele mai cunoscute picturi renascentiste, intre care Cina cea de taina de Leonardo DaVinci, Crearea lui Adam de Michelangelo Buonarroti si Lectia de anatomie a doctorului Tulp de Rembrandt van Rijn au fost recreate de un fotograf american, Freddy Fabris, intr-un magazin auto, in care modelele au fost mecanici. continuă pe România Liberă

Meserii ciudate inainte de celebritate: cum isi castigau existenta cele mai cunoscute vedete ale lumii

Cine s-ar fi gandit ca Sylvester Stallone ar putea sa faca curat in cusca unui leu sau ca Brad Pitt conducea stripteuze la petreceri de burlaci? Unele dintre cele mai cunoscute vedete la nivel mondial au avut, inainte de a fi celebre, meserii cel putin bizare.

Cele mai frecvente boli de inima

Bolile de inima impreuna cu accidentele vasculare cerebrale reprezinta prima cauza de mortalitate in Romania. Cele mai frecvente boli de inima in randul populatiei sunt infarctul miocardic, tulburarile de ritm cardiac si insuficienta cardiaca. Aflati cum sa recunoasteti cele mai frecvente boli de inima si cand trebuie sa mergeti la medic.

Eurostat: Romania se numara printre tarile cu cele mai mici deficite bugetare si cu cele mai mici datorii externe din UE

Conform estimarilor publicate miercuri de Oficiul European pentru Statistica - Eurostat, Romania ocupa pozitia a doua in topul tarilor cu cele mai mici deficite bugetare si pozitia a patra in clasamentul tarilor cu cele mai mici datorii externe.

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Antonia, Anda Adam sau Iulia Vantur si pana la Adelina Pestritu ori Carmen Negoita, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook! .

Coasta mexicana, lovita de cel unul dintre cele mai puternice uragane din istorie. Patricia poate avea efecte catastrofale

Uraganul Patricia, considerat de unele institute meteorologice drept unul dintre cele mai puternice inregistrate vreodata, a lovit vineri coasta mexicana.

Coasta mexicana, lovita de unul dintre cele mai puternice uragane din istorie. Patricia poate avea efecte catastrofale

Uraganul Patricia, considerat de unele institute meteorologice drept unul dintre cele mai puternice inregistrate vreodata, a lovit vineri coasta mexicana.

Cele mai importante OBIECTIVE din intreaga lume vor STRALUCI in lumina ALBASTRA. Vezi detaliile evenimentului

Cele mai importante cladiri si monumente din intreaga lume vor fi iluminate, sambata seara, in culoarea albastra.

Cele mai ieftine masini electrice. Cat primesti daca iei una prin Programul Rabla

Prin Programul Rabla 2015, care se va incheia la 30 octombrie, sunt disponibile trei variante de eco-bonus pentru achizitia unui autoturism cat mai nepoluant. adevarul. ro face un top cu cele mai ieftine masini electrice.

Un ghid ca sa stii cum instalezi Windows 10 pe cele mai bune computere Apple

Windows 10 e cel mai bun sistem de operare de la Microsoft. Apple are unele dintre cele mai populare computere. Din aceste doua situatii trebuia sa se ajunga ca Windows 10 sa fie instalat pe cele mai bune PC-uri si laptopuri Apple. Iata cum poti face si tu asta.

Cele mai posesive femei in functie de zodie

Cele mai posesive femei in functie de zodie. Astrele joaca un rol semnificativ in comportamentul nostru, in unele situatii avand chiar efecte distructive.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )