Libnet.ro
UNICEF

10:01

Cele mai bune bancuri despre casnicie. Cum se roaga o femeie pentru sotul sau

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri despre casnicie. Cum se roaga o femeie pentru sotul sau

Nenumarate bancuri si glume despre casnicie circula pe internet. Va prezentam o colectie a celor mai reusite 10 bancuri de acest fel. continuă pe Adevărul

Cele mai bune antibiotice naturale

Anumite plante au efect antibiotic natural, fata de tratamentele farmaceutice care sunt supuse proceselor chimice si care pot da reactii adverse. Plantele ajuta organismul sa lupte impotriva microorganismelor care tind sa afecteze sistemul imunitar.

Un pont pe zi: Cum sa pariem si care sunt cele mai interesante cote pentru meciul Barcelona - Juventus (VIDEO)

Dan Bara a vorbit in editia de miercuri noaptea a emisiunii Un Pont pe Zi despre meciul Barcelona - Juventus. Cu aceasta ocazie, realizatorul a prezentat si cele mai interesante cote si.

Cele mai imprevizibile alegeri din Franta vor avea loc duminica. Batalia se da intre 11 candidati, dintre care patru sunt in stransa competitie. Securitatea interna, relatia cu Siria si cu UE, temele cele mai importante din campanie

Franta se pregateste pentru cele mai imprevizibile alegeri prezidentiale din ultimele decenii, care se vor desfasura, duminica, in conditii de securitate sporita, ca urmare a atacului terorist de joi seara, in urma caruia un politist a murit si alti doi au fost raniti, noteaza AFP.

Aproape 27.000 locuri de munca disponibile, cele mai multe in Bucuresti si Sibiu cele mai putine in Mehedinti si Bacau

Aproape 27. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Sibiu, Dolj, Prahova si Arad, iar cele mai putine in Mehedinti, Bacau, Giurgiu, Suceava si Covasna, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai cerute nume pentru botez in America

Cele mai cerute nume pentru botez in America. Parintii din America, in special cei din categorii sociale inalte, aleg in ultima perioada cam aceleasi nume pentru copiii lor. Iata care sunt cele mai cerute de acestia. Sursa de inspiratie si pentru viitorii parinti din Romania.

NEW MONEY: Romania in 2020: care sunt judetele cu cele mai mari cresteri salariale

Salaj, Botosani si Sibiu conduc topul judetelor in care se vor inregistra cele mai mari cresteri ale salariului mediu net pana in anul 2020, reiese din cea mai recenta analiza publicata de Comisia Nationala de Prognoza CNP).

Cele mai rasunatoare falimente din ultimii zece ani au lasat in urma mii de someri

Cele mai rasunatoare falimente din ultimii zece ani au lasat in urma mii de someri si datorii de miliarde de euro, scrie Jurnalul National. Chiar daca in anii de glorie au fost lideri de piata.

Romanii fumeaza cele mai scumpe tigari din Europa, raportat la puterea de cumparare. Pana si in Marea Britanie si in Elvetia e mai ieftin

In Elvetia se cumpara lunar, dintr-un salariu mediu, cele mai multe pachete de tigari, 638, in timp ce la polul opus se afla romanii, cu doar 135. in cifre absolute, in Romania.

Romanii fumeaza cele mai scumpe tigari din Europa, raportat la puterea de cumparare. Pana si in Marea Britanie si in Elvetia e mai ieftin

Elvetienii pot cumpara lunar, dintr-un salariu mediu, cele mai multe pachete de tigari dintre cetatenii europeni 638. La polul opus se afla romanii, cu doar 135 .

Utile:10 alimente care te ingrasa daca le mananci dupa 30 de ani;Cele mai intalnite boli de tiroida si simptomele lor;Cum poti sa stopezi albirea parului

Astenia si anemia sunt amice bune cu stresul. Astenia si anemia sunt usor de confundat. Dupa iarna lunga, primele raze ale soarelui ar trebui sa ne umple de energie. Insa ne simtim obosite, fara chef, lenese. Cum descoperi daca ai boala secolului care a afectat mai mult de 50% din populatie. Mai mult de jumatate din populatia planetei sufera de boala secolului, numita de americani burnout.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )