Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sfaturile nutritionistilor pentru o dieta cu rezultate in 7 zile: care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac cei care vor sa slabeasca

Adevărul Adevărul,
Sfaturile nutritionistilor pentru o dieta cu rezultate in 7 zile: care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac cei care vor sa slabeasca

In incercarea de a vedea cat mai repede rezultate, multe persoane ajung sa faca greseli care le saboteaza procesul de slabire. Printre cele mai intalnite se numara alimentatia pe baza de sucuri sau excluderea definitiva a unei anumite categorii de alimente. continuă pe Adevărul

Perfecta dupa Paste! Dieta militara de 3 zile care te scapa de 5 kilograme!

Daca vrei sa tii o dieta stricta ce iti ofera rezultatele dorite intr-o perioada scurta de timp, dieta militara este cea care te ajuta. Trebuie sa respecti regulile pentru a obtine rezultatele dorite. Daca esti.

Mediul influenteaza modul in care sunt transmise genele generatiilor viitoare

Desi instructiunile genetice provin predominant din ADN, mediul in care traim si ne dezvoltam are un impact asupra dezvoltarii organismelor. Cercetatorii au descoperit ca aceste tipuri de schimbari epigenetice, care survin in urma provocarilor din mediu, pot fi transmise de-a lungul a 14 generatii. Pentru a studia cum poate afecta mediul in care ne plasam [].

Care sunt diferentele intre benzile Wi-Fi de 2,4GHz, de 5GHz si de 60GHz

Tehnologia Wi-Fi se bazeaza pe una dintre frecventele radio de 2,4, 5 sau 60GHz pentru a stabili conexiuni intre diverse dispozitive.

Curent oprit in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu. Care sunt zonele vizate

E-Distributie Muntenia va intrerupe temporar, vineri, alimentarea cu energie electrica in zone din Capitala si din judetele Ilfov si Giurgiu. Decizia a fost luata pentru efectuarea unor lucrari de.

Alegerile locale partiale din 11 iunie. Care sunt localitatile vizate

Guvernul a decis organizarea in 11 iunie a scrutinului local partial pentru alegerea primarului in 49 de localitati in care aceasta functie a ramas vacanta ca urmare a demisiilor unor titulari,.

Codul portocaliu de ninsori a fost prelungit. Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit, joi, Codul portocaliu de precipitatii abundente, ninsori si vant puternic pentru aproape toata zona Moldovei, pana vineri, la ora.

Un pont pe zi. Dan Bara, despre meciul FCSB - Viitorul: Care sunt cele mai interesante cote (VIDEO)

Dan Bara a vorbit in editia de sambata noaptea a emisiunii Un Pont pe Zi despre meciul FCSB - Viitorul, care se va disputa luni, la ora 20. 30, in etapa a saptea de.

Alerta generala. Vineri, ultima zi in care sunt testate sirenele care anunta situatiile de urgenta; vor avea loc exercitii de alarmare in 10 judete

Sirenele care anunta situatiile de urgenta vor fi testate vineri, intre orele 10 si 15, exercitiul urmand sa se desfasoare in judetele Arad, Caras-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara,.

NEW MONEY: Romania in 2020: care sunt judetele cu cele mai mari cresteri salariale

Salaj, Botosani si Sibiu conduc topul judetelor in care se vor inregistra cele mai mari cresteri ale salariului mediu net pana in anul 2020, reiese din cea mai recenta analiza publicata de Comisia Nationala de Prognoza CNP).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )