Libnet.ro
UNICEF

08:01

Care sunt cele mai cautate locuri de munca de catre romani

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai cautate locuri de munca de catre romani

Locurile de munca in vanzari, logistica si contabilitate au fost cele mai cautate de catre romani, in 2018, dar nu a facut exceptie nici intentia de a lucra in publicitate, administrativ sau resurse umane,. continuă pe Antena3

De ce apar tumorile cerebrale si care sunt cele mai frecvente simptome? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, discuta online cu cititorii despre tumorile cerebrale, miercuri, de la ora 11.00

Cum se manifesta tumorile cerebrale? De ce apar si care este mecanismul prin care se formeaza? Care este diferenta dintre tumorile maligne canceroase) si cele benigne si cum se trateaza ? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, discuta online cu cititorii despre tumorile cerebrale la adulti, miercuri, de la ora 11.

De ce apar tumorile cerebrale si care sunt cele mai frecvente simptome? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, a discutat online cu cititorii despre tumorile cerebrale

Cum se manifesta tumorile cerebrale? De ce apar si care este mecanismul prin care se formeaza? Care este diferenta dintre tumorile maligne canceroase) si cele benigne si cum se trateaza ? Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, a discutat online cu cititorii despre tumorile cerebrale la adulti.

Care sunt cei mai mari exportatori de ARMAMENT din lume si catre ce DESTINATII se duc armele lor

Statele Unite, Federatia Rusa, Franta, Germania si China au fost cei mai mari cinci exportatori de armament din lume in intervalul 2014-2018, se arata in datele publicate luni de Institutul International de.

Horoscop 14 martie 2019. Zodia care ofera cele mai inteligente solutii chiar si la cele mai complicate probleme

Horoscop Berbec. Cuvantul care iti vine in minte azi este abundenta, pentru ca apar o multime de lucruri utile in calea ta si numai de tine depinde cum le valorifici. intalnesti multi oameni care.

Strobl, CEO Raiffeisen Bank: Va trebui sa reevaluam Romania. Banca austriaca a obtinut in 2018 cele mai bune rezultate financiare inregistrate vreodata in tara noastra

Va trebui sa reevaluam Romania. Cu putin inainte de sfarsitul anului 2018, o serie de masuri fiscale au fost adoptate prin Ordonanta de Urgenta in Romania, masuri care includ, printre altele, o noua taxa bancara. Aceste evolutii sunt monitorizate in permanenta de Consiliul de administratie si de Consiliul de supraveghere, a declarat presedintele executiv Raiffeisen Bank, Johann Strobl intr-un interviu publicat in Raportul anual al bancii. Raiffeisen a publicat miercuri rezultatele pe 2018, in Romania obtinand un profit de 189 milioane de euro, cu aproape 80% mai mult fata de 2017. Sunt cele mai bune rezultate financiare inregistrate vreodata de Raiffeisen Bank in Romania.

Strobl, CEO Raiffeisen Bank International: Va trebui sa reevaluam Romania. Banca austriaca a obtinut in 2018 cele mai bune rezultate financiare inregistrate vreodata in tara noastra

Va trebui sa reevaluam Romania. Cu putin inainte de sfarsitul anului 2018, o serie de masuri fiscale au fost adoptate prin Ordonanta de Urgenta in Romania, masuri care includ, printre altele, o noua taxa bancara. Aceste evolutii sunt monitorizate in permanenta de Consiliul de administratie si de Consiliul de supraveghere, a declarat presedintele executiv Raiffeisen Bank International, Johann Strobl intr-un interviu publicat in Raportul anual al bancii. Raiffeisen a publicat miercuri rezultatele pe 2018, in Romania obtinand un profit de 189 milioane de euro, cu aproape 80% mai mult fata de 2017. Sunt cele mai bune rezultate financiare inregistrate vreodata de Raiffeisen Bank in Romania.

Dumitru Costin (BNS): Avem minister, suse, aducem lautari, dar masuri concrete nu avem pentru cei care au emigrat. ANOFM, una dintre cele mai bolnave institutii

Romania nu are o politica publica in domeniul emigrarii si are un dispret suveran fata de milioanele de roman care au plecat din tara, a declarat Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical BNS). De asemenea, el a mai afirmat ca Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca este una dintre cele mai bolnave institutii.

Cele mai eficiente strategii la care firmele apeleaza ca sa-si mobilizeze angajatii

Munca in echipa este una dintre cele mai importante valori, atat pentru o companie mare, cat si pentru una de mici dimensiuni. Aceasta poate asigura o eficienta mai mare si influenteaza pozitiv incercarea unei firme de a pastra angajatii performanti in.

Senator PNL: Guvernul se iMPRUMUTAla cele MAI MARI dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile

Guvernul se imprumutala cele mai mari dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile, din care doua miliarde de euro sunt pensii speciale, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o.

AMD ofera un bundle cu cele mai noi jocuri. Care sunt acestea si cum le poti primi

Trei dintre cele mai noi si asteptate jocuri ale anului sunt disponibile intr-un bundle oferit de cei de la AMD, denumit Raise the Game Fully Loaded.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )