Libnet.ro
UNICEF

15:30

Care sunt cele mai cautate meserii din Romania

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai cautate meserii din Romania

Soferia este cea mai cautata meserie, arata cel mai recent studiu din industria HORECA. Nevoia mare de oameni in acest domeniu a fost constanta in ultimul an si jumatate, avand in vedere ca a generat,. continuă pe Antena3

Una dintre cele mai cautate destinatii din Romania: E mai frumos ca in Croatia

Sovata este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. Multi turisti care ajung acolo pentru prima data raman placut impresionati. Multi dintre ei spun ca in Sovata E mai frumos ca-n Croatia?.

Care sunt cele mai cautate facultati de la Universitatea Bucuresti. O specializare a ajuns la concurenta si de 20 de candidati pe loc

Concurenta acerba si in acest an pentru un loc de student la Universitatea din Bucuresti! Din aproximativ 20. 000 de studenti care au incercat sa obtina unu dintre cele circa 4. 250 de locuri bugetate din cadrul.

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie. La ce ore va rasari Luna in cele mai mari orase din Romania (FOTO)

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie. Eclipsa totala de Luna din 2018, ce va avea loc pe 27-28 iulie, este unul dintre evenimentele fascinante pentru toti pasionatii de astronomie. Vizibila si din Romania, va fi.

Jessie J, mesaj emotionant pentru romanca de 10 ani alaturi de care a cantat la Electric Castle: Unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea

Cantareata britanica Jessie J 30 de ani) s-a declarat profund impresionata de romanca in varsta de 10 ani alaturi de care a cantat pe scena festivalului Electric Catle. Vedeta a marturisit ulterior ca a fost unul dintre cele mai frumoase momente din intreaga sa cariera.

VIDEO Jessie J, mesaj emotionant pentru romanca de 10 ani alaturi de care a cantat la Electric Castle: A fost unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea

Cantareata britanica Jessie J 30 de ani) s-a declarat profund impresionata de romanca in varsta de 10 ani alaturi de care a cantat pe scena festivalului Electric Catle. Vedeta a marturisit ulterior ca a fost unul dintre cele mai frumoase momente din intreaga sa cariera.

Caru' cu vedete:Ce mare si frumusel a crescut fiul Madalinei Manole;Nicole Scherzinger, n tandreturi cu iubitul cu 13 ani mai mic dect ea, la Saint Tropez;A fost una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar acum este de nerecunoscut, Brigitte Bardot

Ce vor sa le interzica Adela Popescu si Radu Valcan copiilor lor? dela Popescu si Radu Valcan vor sa-si creasca copii fara acces la gadget-uri. Desi cei doi actori, prezentatori Tv si blogeri sunt, datorita locului de munca, mereu in preajma unor gadget-uri, acestia nici nu vor sa auda de faptul ca. Adrian Alexandrov a vorbit despre nunta cu Elena Udrea si planurile de viitor. Eu voi primi dubla cetatenie si Elena la fel. Adrian Alexandrov a vorbit despre nunta cu Elena Udrea si planurile de viitor. Eu voi primi dubla cetatenie si Elena la fel, a spus iubitul fostului ministru al Turismului.

Cele mai vizitate localitati din judetul Sibiu. Unde merg turistii cand aleg sa vada zona rurala a portii de intrare in Transilvania

Judetul Sibiu este considerat poarta de sud a Transilvaniei. Chiar daca orasul Sibiu ramane principalul pol de dezvoltare al judetului, regiunea ofera celor care o viziteaza o serie de obiective care atrag anual zeci de mii de turisti.

Anuntul meteorologilor! Lunile iunie si iulie au fost cele mai ploioase din ultimii optani in Romania

Primele doua luni din aceasta vara au fost cele mai ploioase din ultimii opt ani. in lunile iunie si iulie, aproape ca nu a fost o zi in care sa nu ploua in Romania, iar meteorologii spun ca vara aceasta.

Nicio zi de canicula vara aceasta, iar iunie si iulie au fost cele mai ploioase din ultimii 8 ani n Romnia

Primele doua luni din aceasta vara au fost cele mai ploioase din ultimii opt ani. in lunile iunie si iulie, aproape ca nu a fost o zi in care sa nu ploua in Romania, iar meteorologii spun ca vara aceasta este una atipica pentru toata emisfera nordica, transmite Mediafax.

HOROSCOP. Zodiile care vor fi cele mai afectate de eclipsa de luna

In noaptea de 27 spre 28 iulie, vom fi martorii a celei mai lungi eclipse totale de Luna a secolului 21: de o ora si 43 de minute, iar astrologii sunt de parere ca acest tranzit isi va lasa o puternica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )