Libnet.ro
UNICEF

20:46

Cele mai vizitate localitati din judetul Sibiu. Unde merg turistii cand aleg sa vada zona rurala a portii de intrare in Transilvania

Adevărul Adevărul,
Cele mai vizitate localitati din judetul Sibiu. Unde merg turistii cand aleg sa vada zona rurala a portii de intrare in Transilvania

Judetul Sibiu este considerat poarta de sud a Transilvaniei. Chiar daca orasul Sibiu ramane principalul pol de dezvoltare al judetului, regiunea ofera celor care o viziteaza o serie de obiective care atrag anual zeci de mii de turisti. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai cautate meserii din Romania

Soferia este cea mai cautata meserie, arata cel mai recent studiu din industria HORECA. Nevoia mare de oameni in acest domeniu a fost constanta in ultimul an si jumatate, avand in vedere ca a generat,.

Una dintre cele mai cautate destinatii din Romania: E mai frumos ca in Croatia

Sovata este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. Multi turisti care ajung acolo pentru prima data raman placut impresionati. Multi dintre ei spun ca in Sovata E mai frumos ca-n Croatia?.

Jessie J, mesaj emotionant pentru romanca de 10 ani alaturi de care a cantat la Electric Castle: Unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea

Cantareata britanica Jessie J 30 de ani) s-a declarat profund impresionata de romanca in varsta de 10 ani alaturi de care a cantat pe scena festivalului Electric Catle. Vedeta a marturisit ulterior ca a fost unul dintre cele mai frumoase momente din intreaga sa cariera.

VIDEO Jessie J, mesaj emotionant pentru romanca de 10 ani alaturi de care a cantat la Electric Castle: A fost unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea

Cantareata britanica Jessie J 30 de ani) s-a declarat profund impresionata de romanca in varsta de 10 ani alaturi de care a cantat pe scena festivalului Electric Catle. Vedeta a marturisit ulterior ca a fost unul dintre cele mai frumoase momente din intreaga sa cariera.

Avarie importanta a retelei de curent electric n mai multe localitati din Ilfov, unde oamenii au ramas fara electricitate de aproape 14 ore

O avarie importanta la reteaua de curent electric continua sa afecteze locuitorii mai multor localitati de langa Bucuresti, care sunt fara curent de aproape 14 ore.

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie. La ce ore va rasari Luna in cele mai mari orase din Romania (FOTO)

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie. Eclipsa totala de Luna din 2018, ce va avea loc pe 27-28 iulie, este unul dintre evenimentele fascinante pentru toti pasionatii de astronomie. Vizibila si din Romania, va fi.

Festivalurile lunii august in judetul Sibiu: de la filme horror si lupte medievale la branza, tuica si muzica trance

Luna august va fi plina de festivaluri in intreg judetul Sibiu de la evenimente gastronomice, la cele de dans si muzica, precum si arta oricine care va ajunge in regiune in ultima luna de vara are ocazia sa aleaga unde sa-si petreaca timpul.

Parcul Domenii, un cartier al elitelor, indiferent de vremuri. Stilurile neo-romanesc si Art Deco, reunite intr-una dintre cele mai elegante zone ale Bucurestiului (FOTO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Unul dintre cele mai elegante locuri ale.

Cele mai frumoase desene animate. Si pentru copii si pentru adulti!

Toti iubim desenele animante! Nu conteaza ce varsta avem sau prin cate experiente am trecut pentru ca atunci cand vedem la televizor desenele animate cu care am crescut, ne cuprinde nostalgia si ne bucuram de ele ca niste copii mici.

Anuntul meteorologilor! Lunile iunie si iulie au fost cele mai ploioase din ultimii optani in Romania

Primele doua luni din aceasta vara au fost cele mai ploioase din ultimii opt ani. in lunile iunie si iulie, aproape ca nu a fost o zi in care sa nu ploua in Romania, iar meteorologii spun ca vara aceasta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )