Libnet.ro
UNICEF

08:47

Care sunt cele mai ciudate meserii din lume. Cu ce se ocupa, de fapt, pipaitorul de fete si ce face mulgatorul de serpi

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai ciudate meserii din lume. Cu ce se ocupa, de fapt, pipaitorul de fete si ce face mulgatorul de serpi

Impingatorul de oameni in metrou, bocitorul de profesie si pipaitorul de fete sunt doar cateva dintre cele mai ciudate meserii din lume. continuă pe Adevărul

Faze tari: Acestea sunt cele mai neinspirate jucarii din lume, care au reusit sa socheze parintii; Parlamentar, surprins dormind bustean, in timpul unei sedinte; Cum a fost recreat ADN-ul unui sclav care a murit acum 200 de ani

Bicicleta furata l-a dat de gol ca era si hot de curent electric. Furtul unei biciclete i-a adus unui barbat din Giurgiu nu unul, ci doua dosare penale! De ce? Pentru ca, odata demascat, s-a dovedit ca hotul. Fluturii si moliile traiau si in urma cu 200 de milioane de ani, in aceeasi perioada cu primii dinozauri. Cea mai veche fosila a unui fluture descoperita pana in prezent sugereaza ca insectele au trait in aceeasi perioada cu.

A fost descoperit unul dintre cele mai mari diamante din lume. Bijuteria este evaluata la 33 milioane de euro

Unul dintre cele cinci cele mai mari diamante descoperite in lume, o gema de 910 carate, a fost extras recent din Lesotho, a anuntat, luni, compania miniera britanica Gem Diamonds. Piatra pretioasa,.

Insomnia, boala care ne poate distruge organismul. Care sunt cele mai ciudate cauze ale afectiunii

Insomnia este tot mai frecventa in randul persoanelor active. Stresul cotidian, obiceiurile proaste, dar si anumite boli ne pot impiedica sa dormim noaptea.

Femeia cu CEI MAI FRUMOSI SANI DIN LUME a ajuns in Romania! (VIDEO INCENDIAR)

Femeia cu cei mai frumosi sani din lume a venit in Romania. Frumoasa Emily Ratajkowski, 26 de ani, filmeaza pe platourile la Castel Film un proiect care ar putea avea numele Welcome.

Al cincelea cel mai mare diamant din lume a fost descoperit si valoreaza 40 de milioane de dolari

Al cincelea cel mai mare diamant din lume a fost descoperit intr-o mina din Lesotho si ar putea valora 40 de milioane de dolari, a afirmat producatorul global de diamante Gem Diamonds, potrivitGizmodo.

Top 6 zodii care iti transforma relatia intr-un chin Sunt cele mai nesuferite!

Nu toata lumea poate avea o relatie pentru ca unele persoane sunt mult prea temperamentale. Astrele ne dezvaluie care sunt semnele zodiacale cu care nu poti avea o relatie fericita pentru ca sunt mult prea.

Cine este tanarul care a descoperit una dintre cele mai mari erori din industria calculatoarelor

Jann Horn are 22 de ani si este de origine germana. Tanarul a devenit faimos dupa ce a descoperit una dintre cele mai mari erori ale unui cip de calculator. Tanarul a descoperit eroarea accidental,.

Care este pretul unei cafele de la Starbucks in mai multe tari din lume

Compania Starbucks sustine ca produsele au aceeasi aroma intensa a cafelei, indiferent de locatie. Preturile difera insa de la tara la tara, arata Daily Mail. Elvetia inregistreaza cele.

Utile: Afectiunile pe care ti le poate transmite pisica; 6 motive surprinzatoare pentru care transpiri; Cele mai bune surse de vitamina E

6 motive surprinzatoare pentru care transpiri. Explicatia este aceea ca temperatura corpului se ridica, sistemul nervos genereaza hiperactivitatea glandelor sudoripare si astfel apare umiditatea pielii. Oricat de neplacuta ar fi, transpiratia poate oferi semnale importante cu privire la sanatatea ta fizica si emotionala. Cele mai bune surse de vitamina E. Uleiul de floarea soarelui, semintele de bumbac, uleiul de cocos sunt foarte bogate in continutul de vitamina E. La fel sunt toate uleiurile obtinute prin presare la rece, bineinteles, nerafinate.

Orasele din Romania care au cele mai mici preturi pentru locuinte

Prima pozitie in topul oraselor resedinta de judet cu cele mai mici preturi pe metrul patrat din Romania se claseaza Resita si Giurgiu Cele doua au o medie de 460 de euro pe metrul patrat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )