Libnet.ro
UNICEF

06:00

Al cincelea cel mai mare diamant din lume a fost descoperit si valoreaza 40 de milioane de dolari

Hotnews Hotnews,
 Al cincelea cel mai mare diamant din lume a fost descoperit si valoreaza 40 de milioane de dolari

Al cincelea cel mai mare diamant din lume a fost descoperit intr-o mina din Lesotho si ar putea valora 40 de milioane de dolari, a afirmat producatorul global de diamante Gem Diamonds, potrivitGizmodo. continuă pe Hotnews

Cel mai mare dezastru al Armatei Romane. Cum au pierit peste 150.000 de soldati romani in fata tancurilor rusesti

Luptele de la Cotul Donului si Stepa Calmuca din cadrul bataliei de la Stalingrad reprezinta cel mai mare dezastru din istoria militara a romanilor. Peste 150. 000 de soldati lasati fara armament corespunzator si fara echipament de iarna au fost pur si simplu spulberati de blindatele si trupele rusesti.

Banca Transilvania intra in actionariatul Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova

Banca Transilvania a devenit actionar al Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, avand o participatie de peste 66% impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.

Magda Catone, despre cel mai greu moment din viata ei: A fost ca o penitentapentru mine! Timp de 13 ani! Am facut si tratamente

Magda Catone a povestit care a fost unul dintre cele mai grele momente din viata ei. Marea actrita s-a chinuit foarte mult sa ramana insarcinata. Cred ca este menirea femeii sa aduca un.

Radu Tudor: Cel mai mare pericol pentru aceasta tara este ca PSD-ul sa isi rastoarne si al treilea prim-ministru, sa ofere in continuare acelasi spectacol jalnic

Radu Tudor a vorbit despre scandalul de pe scena politica din Romania. Jurnalistul spune ca exista riscul ca PSD sa isi rastoarne si al treilea prim-ministru. Ieri a fost o zi.

A fost descoperit unul dintre cele mai mari diamante din lume. Bijuteria este evaluata la 33 milioane de euro

Unul dintre cele cinci cele mai mari diamante descoperite in lume, o gema de 910 carate, a fost extras recent din Lesotho, a anuntat, luni, compania miniera britanica Gem Diamonds. Piatra pretioasa,.

Dezvaluiri uimitoare facute de iubita unuia dintre cei mai ravniti celibatari din lume: E nebun de-a dreptul! Dupa ce bea, incepe sa

Inca un mit a fost demontat. Barbatul perfect nu exista. Una dintre fostele iubite ale lui Lewis Hamilton, Veronica Valle, a facut dezaluiri incredibile cu privire la campionul de Formula 1. Desi.

FOTO Cum arata viata in cel mai rece oras de pe planeta

Dincolo de cei doi poli binecunoscuti, Pamantul are si un pol urban al frigului; nu ar trebui sa te mire ca cel mai rece oras din lume este in Rusia. Rusia este cea mai mare tara din lume, iar mare parte din suprafata se gaseste in zone friguroase ale planetei. Daca n-ar fi Siberia, Rusia [].

Efectele DEVASTATOARE ale CRIZEI politice: Cel mai slab leu din ISTORIE; Toti indicii bursieri, pe minus

Toti romanii au de suferit de pe urma crizei politice, provocata de inlaturarea premierului Mihai Tudose de la conducerea Guvernului, ca urmare a presiunilor pe curs. in contextul.

VIDEO Revelionul muzicantilor de la Targu Jiu, cea mai mare petrecere a artistilor care au sarbatorit intrarea in noul an

Artistii care au muncit in noaptea de Revelion s-au distrat in noaptea de 13 spre 14 ianuarie la cel mai mare Revelion al Muzicantilor din tara, care a avut loc in municipiul Targu Jiu la un restaurant de pe lacul de acumulare de pe Jiu.

FOTO Cum arata Superland, cel mai mare loc de joaca din Romania. Cat costa intrarea si care sunt marile atractii

Superland s-a deschis la inceputul lunii ianuarie si a avut deja mii de vizitatori. Este mai scump decat celelalte locuri de joaca din Brasov, dar are si mult mai multe atractii, unele in premiera in Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )