Libnet.ro
UNICEF

05:00

Gabriela Cristea, executata de banci. Veste incredibila pentru vedeta Antena Stars, in cele mai grele procese

Playtech Playtech,
Gabriela Cristea, executata de banci. Veste incredibila pentru vedeta Antena Stars, in cele mai grele procese

In Romania, stim foarte, bine, un om cu u salariu mediu nu reuseste sa-si acopere majoritatea cheltuielilor din salariu si, de cele mai multe ori apeleaza la credite bancare pentru a-si putea mentine pe o anume linie cheltuielile si nu numai. Daca va gandeati ca vedetele de la noi sunt scutite de astfel de situatii, . continuă pe Playtech

Veste uriasa pentru pensionarii din Romania. Ministrul Muncii tocmai a facut anuntul despre pensii

Veste uriasa pentru pensionarii din Romania! Violeta Alexandru a facut un anunt extrem de important despre pensii. Ce se va schimba pentru cetateni? Veste uriasa pentru pensionari! Ministrul Muncii a facut anuntul Violeta Alexandru a postat un mesaj pe o retea de socializare in care anunta romanii ca a reusit sa faca un pas imens .

Dacia Duster si Orange, veste uriasa pentru romani. Cu ce echipamente exclusive este dotata masina

Modelul Duster SL Orange, ofera mai multe benefici fata de cat te asteptai. Colaborarea Orange si Dacia pun la vanzare o masina cu totul si cu totul unica. Acest vehicul le ofera iubitorilor Duster, un confort exceptional si o tehnologie avansata pentru o Dacia. Totul la un pret destul de acceptabil. Dacia Duster si Orange, .

Veste uriasa pentru Ianis Hagi. Conducerea lui Rangers a luat decizia, in urma cu scurt timp

Staff-ul de la Rangers a luat o decizie ce ii va aduce un avantaj lui Ianis Hagi. Vestea uriasa a venit dupa ce echipa a adus rezultate negative in ultimul timp. Ce a decis conducerea echipei scotiene? Veste uriasa pentru Ianis Hagi Potrivit informatiilor de la Football Insider, patronii Rangers nu vor lua masuri drastice.

Esec dupa esec pentru Ianis Hagi. Veste rusinoasa pentru fiul Regelui, dupa ultimul meci cu Rangers

Glasgow Rangers a suferit o infrangere rusinoasa pe teren propriu, 0-1 in fata codasei din campionatul Scotiei, Hamilton. Esec dupa esec pentru Ianis Hagi, care a primit o veste rusinoasa dupa ultimul meci cu Rangers. Esec dupa esec pentru Ianis Hagi. A doua infrangere la rand si nota 4 invinsi la finalul saptamanii trecute in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )