Libnet.ro
UNICEF

13:16

Care sunt cele mai frumoase locuri din lume. Istoria gradinei spectaculoase care se afla pe prima pozitie in clasament

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai frumoase locuri din lume. Istoria gradinei spectaculoase care se afla pe prima pozitie in clasament

Un top al celor mai frumoase locuri din lume a fost realizat in 2017 de portalul cntraveler. com. Clasamenul reuneste locuri care-ti taie rasuflarea prin aspectul unic si care par desprinse din tablouri. Locurile adunate in top sunt considerate adevarate minuni ale naturii. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai hot femei ale horoscopului?

Se intampla adeseori sa intalnim femei din aceeasi zodie care sunt de-a dreptul incendiare. Iar acest lucru nu este deloc intamplator. Si asta pentru ca astrele influenteaza an.

FOTO Cele mai frumoase locuri de vizitat iarna in Brasov. Peisajele superbe surprinse in masivul Postavaru

Masivul Postavaru, peisajele din Fundata, Prapastiile Zarnestiului, dar si cascadele inghetate sunt perfecte pentru o plimbare de iarna.

Cele mai bune locuri din lume unde va puteti petrece Anul Nou. Topul alcatuit de cei mai influenti bloggeri si fotografi

Noaptea de Anul Nou este singura din an cand toata lumea de pe glob se trezeste la viata. Unii petrec perioade lungi de timp pentru a planifica in detaliu Revelionul, in timp ce altii aleg sa se retraga linistiti si sa urmareasca sarbatoarea trecerii dintre ani alaturi de persoanele dragi.

Care sunt cele mai norocoase zodii

Unele persoane se pot simti norocoase inca de la nastere, in timp ce altele isi cauta norocul toata viata si tot nu dau de el. Fecioara - Esti pur si simplu binecuvantat. Din.

Care sunt cele mai asteptate masini in 2018? Iata 10 dintre care poti alege

Pe masura ce se apropie sfarsitul de an, noi impatimitii auto ne gandim deja la sezonul viitor al showurilor auto si ne vin in minte cateva lucruri minunate.

VIDEO Imagini filmate cu drona in ruina care adapostea odinioara evreii din Constanta. Sinagoga ramane unul dintre cele mai frumoase edificii ale Dobrogei

Filmari realizate din drona dezvaluie cum arata interiorul sinagogii din Constanta, unul dintre cele mai frumoase edificii ale Dobrogei, ajunse o ruina fara acoperis.

FOTO Cum va arata una dintre cele mai frumoase Piete din Romania dupa ce va fi modernizata cu peste 20 de milioane de lei

Peste 20 de milioane de lei, cei mai multi bani europeni, vor fi investiti in modernizarea Piatei Ferdinand, urmand a fi pietruita si transformata in artera pietonala.

Petre Daea a anuntat unde va sarbatori Craciunul: O sa fiu in cel mai frumos loc din lume...

Dupa un an in care a trecut de la statutul de politician anonimla cel de poate cel mai cunoscut ministru din Guvernul Romaniei, viral in mediul online pentru obsesia sa pentru oaie, a venit.

MESAJE DE CRACIUN CLASICE. Cele mai frumoase mesaje

Cum ne aflam in perioada Craciunului, este bine sa fim pregatiti din timp cu mesajele, felicitarile, sms-urile pe care vrem sa le trimitem cuiva drag. Sms-ul de Craciun a devenit deja.

Ce sume de vis au castigat in 2017 cei mai buni sportivi din lume. Doua romance sunt in top

Sportul nu are doar dimensiunea care tine de agrement si buna dispozitie. Pentru rezultatele excelent obtinute, liderii mondiali la sfarsit de an au fost premiati corespunzator. Toti sportivii de top di.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )