Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ce sume de vis au castigat in 2017 cei mai buni sportivi din lume. Doua romance sunt in top

B1 B1,
Ce sume de vis au castigat in 2017 cei mai buni sportivi din lume. Doua romance sunt in top

Sportul nu are doar dimensiunea care tine de agrement si buna dispozitie. Pentru rezultatele excelent obtinute, liderii mondiali la sfarsit de an au fost premiati corespunzator. Toti sportivii de top di. continuă pe B1

FOTO VIDEO Cei mai buni elevi si sportivi ai Vrancei, premiati de Consilul Judetean

De asemenea, Consiliul Judetean Vrancea a oferit diplome de voluntariat tuturor elevilor care au contribuit la reusita proiectului Parcul Memoriei Nationale RoMandria.

Transfer important pentru CFR Cluj. Liderul Ligii I a adus unul dintre cei mai buni fotbalisti de la echipa nationala

CFR Cluj, liderul la zi al Ligii I, s-a miscat repede dupa terminarea sezonului si a reusit un transfer extrem de important.

Unul dintre cei mai buni ultramaratonisti din lume ne spune cum sa alergi in desert

Sa alergi in desert presupune si aparitia unor detalii in plus fata de alte curse, detalii la care trebuie sa fii foarte atent, temperaturi ridicate si variatii mari de temperatura, raze solare puternice, suprafete de alergare pline cu nisip si pietris fin.

Unul dintre cei mai apropiati aliati ai premierului Theresa May a demisionat

Unul dintre cei mai apropiati aliati ai premierului Theresa May, vicepremierul britanic Damian Green, a demisionat, miercuri seara, din Guvern. Acesta a fost acuzat de hartuire sexuala in urma scandalului.

De ce isi cumpara haine de la second-hand unul dintre cei mai bogati oameni din lume

Ingvar Kamprad este fondatorul retailerului suedez de mobila IKEA si unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii, avand o avere estimata la 65 de miliarde de dolari. Potrivit saptamanalului suedez.

Inventatorul misterios al monedei virtuale Bitcoin a devenit unul dintre cei mai bogati 50 de oameni ai lumii

In acest weekend, Bitcoin a fost aproape de a atinge pragul de 20. 000 de dolari, atingand maximul de 19. 771 dolari duminica. La acest pret, misteriosul creator al acestei monede, Satoshi Nakamoto, ar avea o avere de 19,4 miliarde de dolari, ceea ce l-ar plasa pe locul 44 in topul Forbes al celor mai bogati oameni ai planetei.

Solstitiul de iarna 2017. Cea mai scurta zi din an. Tot ce trebuie sa stii despre solstitiul de iarna din 21 decembrie

Solstitiul de iarna reprezinta ziua cea mai scurta si noaptea cea mai lunga. Ca in fiecare an, acesta are loc pe data de 21 decembrie. Solstitiul de iarna, la fel ca cel de vara si echinoctiile de.

Ce ar trebui sa stii despre clipul cu manele filmat la Medicina

Daca aveai impresia ca UMF Carol Davila scoate cei mai buni medici din Romania, afla ca nu face doar atat. in portofoliu se adauga videoclipuri de manele si filme proaste de Craciun. Manelele au fost mereu un subiect delicat si controversat in Romania. Dan Bursuc a reusit sa fie intr-un scandal similar ca cel de [].

FCSB isi face echipa Under 23. A transferat azi unul dintre cei mai promitatori fotbalisti romani

Vice-campioana a reusit sa obtina serviciile mijlocasului Olimpiu Morutan, in varsta de 18 ani, legitimat la FC Botosani.

Transfer de senzatie reusit de Steaua. A luat unul dintre cei mai vanati jucatori din Liga I

Olimpiu Morutan este jucatorul FCSB. Mijlocasul a semnat in aceasta dupa-amiaza pe cinci ani cu vicecampioana. Informatia a fost confirmata de patronul ros-albastrilor, Gigi Becali. Jucatorul i-a.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )