Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune locuri din lume unde va puteti petrece Anul Nou. Topul alcatuit de cei mai influenti bloggeri si fotografi

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune locuri din lume unde va puteti petrece Anul Nou. Topul alcatuit de cei mai influenti bloggeri si fotografi

Noaptea de Anul Nou este singura din an cand toata lumea de pe glob se trezeste la viata. Unii petrec perioade lungi de timp pentru a planifica in detaliu Revelionul, in timp ce altii aleg sa se retraga linistiti si sa urmareasca sarbatoarea trecerii dintre ani alaturi de persoanele dragi. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai frumoase locuri din lume. Istoria gradinei spectaculoase care se afla pe prima pozitie in clasament

Un top al celor mai frumoase locuri din lume a fost realizat in 2017 de portalul cntraveler. com. Clasamenul reuneste locuri care-ti taie rasuflarea prin aspectul unic si care par desprinse din tablouri. Locurile adunate in top sunt considerate adevarate minuni ale naturii.

Petre Daea a anuntat unde va sarbatori Craciunul: O sa fiu in cel mai frumos loc din lume...

Dupa un an in care a trecut de la statutul de politician anonimla cel de poate cel mai cunoscut ministru din Guvernul Romaniei, viral in mediul online pentru obsesia sa pentru oaie, a venit.

FOTO Cele mai frumoase locuri de vizitat iarna in Brasov. Peisajele superbe surprinse in masivul Postavaru

Masivul Postavaru, peisajele din Fundata, Prapastiile Zarnestiului, dar si cascadele inghetate sunt perfecte pentru o plimbare de iarna.

Cum sa iti menti silueta in perioada Craciunului. Iata cele mai bune trucuri

Vin zilele de Craciun, cu mese bogate si in care principala activitate cam este mancatul. Si mai toata lumea constata, la finalul lor, ca s-a ingrasat. Andreea Sava prezinta pe blogul.

Cum sa iti mentii silueta in perioada Craciunului. Iata cele mai bune trucuri

Vin zilele de Craciun, cu mese bogate si in care principala activitate cam este mancatul. Si mai toata lumea constata, la finalul lor, ca s-a ingrasat. Andreea Sava prezinta pe blogul.

Alternatorul - semne ca s-a stricat si cele mai bune solutii pentru problema

Alternatorul este o piesa esentiala intr-un motor cu ardere interna, cum este cel al automobilelor, deoarece este piesa ce are drept scop convertirea energiei mecanice in energie electrica. Energia electrica este sub.

Un film de Craciun de la Netflix, turnat in mai multe locuri din Romania, printre care Castelul Peles si Palatul Bragadiru VIDEO

Comedia romantica Un print de Craciun/A Christmas Prince, produsa de Netflix si aparuta recent pe platforma online, a fost filmata aproape integral in diferite locuri din Romania.

Marea dorinta a lui Bill Gates, cel mai bogat om din lume

Miliardarul american Bill Gates, cel mai bogat om din lume, isi incheie anul 2017 cu o dorinta neimplinita inca: mai mult timp pentru a citi.

Ce sume de vis au castigat in 2017 cei mai buni sportivi din lume. Doua romance sunt in top

Sportul nu are doar dimensiunea care tine de agrement si buna dispozitie. Pentru rezultatele excelent obtinute, liderii mondiali la sfarsit de an au fost premiati corespunzator. Toti sportivii de top di.

CFR Calatori suplimenteaza, in perioada sarbatorilor, numarul trenurilor de pe cele mai solicitate rute

In intervalul 22 decembrie 2017 - 3 ianuarie 2018, CFR Calatori va suplimenta, in functie de disponibilitatea de material rulant, numarul trenurilor care circula pe cele mai solicitate rute din Bucuresti spre/dinspre Satu Mare, Baia Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iasi, Timisoara Nord, Brasov, Cluj Napoca, Constanta, a informat compania printr-un comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )