Libnet.ro
UNICEF

05:15

Top 10 cele mai ciudate stiri ciudate din 2014: magie neagra in politica si in fotbal, sculpturi sexuale si soparle in spatiu

Adevărul Adevărul,
Top 10 cele mai ciudate stiri ciudate din 2014: magie neagra in politica si in fotbal, sculpturi sexuale si soparle in spatiu

Presedintele Zimbabwe, Robert Mugabe, a devenit protagonistul celei mai bizare stiri din 2014, dupa ce a concediat-o pe vicepresedinta tarii din motiv ca ar fi vrajitoare. O sculptura expusa in Paris care seamana cu o jucarie sexuala si sunt alte ciudatenii care au intrat in topul pentru 2014. continuă pe Adevărul

Top 10 cele mai vizionate filme in Romania in anul 2014

Cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014, locul al.

Un film cu Vlad Ivanov, intr-un top al celor mai bune filme din 2014

Lungmetrajul Snowpiercer, in care joaca actorul roman Vlad Ivanov, se afla pe locul al optulea intr-un top al celor mai bune filme ale anului 2014 realizat de editorii publicatiei Screen Daily si citat de Mediafax.

Mai multi tineri au cantat colinde romanesti in una din cele mai mari gari din Londra (VIDEO)

Superbele colinde romanesti au prins si in strainatate. Mai multi tineri au cantat melodii de Craciun intr-una din cele mai mari gari din Londra pentru a promova traditiile si obiceiurile romanesti.

Business report: Zgarie-norii Capitalei. Care sunt cele mai inalte cladiri din Bucuresti si cine le detine; 44 km deschisi in 2014. Cand va fi gata autostrada care leaga Romania de Occident; Sony Xperia Z4, telefonul lui James Bond, este cel mai puternic

Cele sapte provocari cu care se va confrunta Romania in 2015. Chiar daca, teoretic, in Romania nu vor mai avea loc alegeri in 2015, pentru prima data din 2011 incoace, tara noastra tot va avea de infruntat unul dintre punctele slabe ale Romaniei.

Care sunt cele mai FURATE CARTI in 2014

Volume de Andreea Esca, Lucian Boia si Andrei Plesu, printre cele mai furate din librarii in 2014Volume scrise de Andreea Esca, Lucian Boia si Andrei Plesu, care s-au numarat printre best-sellerurile anului.

Huawei vrea sa ajunga la peste 1.000 de angajati in Romania, una dintre cele mai importante piete din regiune pentru chinezi

Huawei, unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente de retelistica si telefoane mobile din lume, vrea sa ajunga in Romania la peste 1. 000 de angajati in urmatorii ani, piata locala fiind una dintre principalele tinte de dezvoltare pe.

Cel mai vizionat film din 2014, in Romania

Lupul de pe Wall Street, cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, The Wolf of Wall Street, in original), s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014. Locul al doilea i-a revenit peliculei Interstellar, de Christopher Nolan, cu peste 290.

Cele mai de notorietate condamnari ale anului 2014. Cum a bagat justitia spaima in afaceristii si politicienii corupti

Anul 2014 a adus cele mai spectaculoase condamnari la inchisoare in lumea politica si nu numai. Este anul in care justitia a dat cel mai mult de furca oamenilor de afaceri si politicienilor corupti. in 2014 au ajuns dupa gratii nume grele, precum Dan Voiculescu, fostul premier Adrian Nastase, Sorin Ovidiu Vintu, Relu Fenechiu, Sorin Rosca Stanescu, Mihai Nicolaiciuc, George Copos, Gica Popescu, Ioan Becali sau Cristi Borcea.

Cele mai mari sanctiuni de la CNA, in 2014

Antena 3, Antena 1, B1 TV si Romania TV au primit cele mai mari sanctiuni de la Consiliul National al Audiovizualului CNA) in anul 2014, cand, pentru incalcari ale legislatiei audiovizuale, informeaza Mediafax.

VIDEO Cele mai mari ratari ale anului 2014 sau cum sa trimiti mingea peste poarta dintr-un metru. Un jucator de la Chiajna, candidat la primul loc

2014 nu a dus lipsa de ratari monumentale. Brazilianul Wellington de la Chiajna si-a trecut si el in palmares o ocazie care te face sa exclami: Si eu as fi dat gol de aici!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )