Libnet.ro
UNICEF

06:00

Liga 1: Arbitrii care au condus cele mai multe meciuri in tur. Kovacs, alaturi de Hategan

România Liberă România Liberă,
Liga 1: Arbitrii care au condus cele mai multe meciuri in tur. Kovacs, alaturi de Hategan

Turul Ligii I a fost arbitrat de un total de 26 de arbitri centrali, Cristian Balaj, Alexandru Tudor si Radu Petrescu avand cele mai multe meciuri, cate 11 de fiecare. continuă pe România Liberă

Craciunul, perioada in care se fac urari din casa in casa: Iata care sunt cele mai cunoscute colinde romanesti

Craciunul este o sarbatoare foarte importanta pentru crestini: este sarbatoarea Nasterii Domnului, timp al bucuriilor, al pacii si al linistii sufletesti. Este o perioada in care primim si daruim multa.

Craciunul, perioada in care se fac urari din casa in casa: Iata care sunt cele mai cunoscute colinde romanesti (VIDEO)

Craciunul este o sarbatoare foarte importanta pentru crestini: este sarbatoarea Nasterii Domnului, timp al bucuriilor, al pacii si al linistii sufletesti. Este o perioada in care primim si daruim multa.

Cosul de cumparaturi de Craciun: in ce preturi se bat cele mai mari supermarketuri

Inaintea sarabatorilor de iarna, Wall-Street. ro a comparat preturile din Bucuresti a 14 produse care in mod normal nu lipsesc din cosul obisnuit al romanilor in aceasta perioada. Care sunt cele mai ieftine magazine si unde sunt cele mai mici preturi la.

Barbatul care a inselat mai multe persoane spunand ca este doctor sau viceprimar, condamnat la inchisoare

Valentin Cioponea, in varsta de 27 de ani, din Piatra Olt, a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare. Barbatul a inselat mai multe persoane spunand ca este doctorul Sergiu Cazacu sau fostul viceprimar Gheorghe Nedelescu.

Cele mai recomandate destinatii pentru o nunta de vis!

De la Insulele Tahiti sau Costa Rica si pana la China, Fiji sau chiar Laponia, iata care sunt cele mai indicate destinatii pentru o nunta de vis, pe care nu o vei uita intreaga viata! .

TOP cele mai anticipate jocuri video ale anului 2015

O lista cu cele mai anticipate jocuri ale anului 2015 este extrem de necesara. Asta pentru ca anul 2014 a fost plin de dezamagiri, jocuri de la care gamerii s-au asteptat multe au distrus imaginea unor companii. Pe scurt,2014 a fost plin de surprize negative la tot pasul. Din acest motiv ne uitam cu speranta la 2015 si ne incredem in faptul ca urmeaza o revolutie si inovatie, lucruri de care nu am avut parte anul acesta. Jocurile video pe [].

Dronele, printre cele mai dorite cadouri de Craciun in Statele Unite ale Americii

Dronele, cunoscute mai degraba ca aparate de zbor folosite de armata sau utilizate de companii, sunt din ce in ce mai utilizate pentru distractie de tot mai multe persoane in Statele Unite, lucru ce da batai de cap autoritatilor privind reglementarea.

Rusia va trimite mai multe avioane si elicoptere la o baza aeriana pe care o va crea in Belarus

Rusia vrea sa trimita mai multe avioane si elicoptere decat era prevazut la o baza aeriana pe care o va crea in Belarus, pentru a asigura apararea spatiului aerian comun, a declarat ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, citat de RIA Novosti in pagina electronica.

Cele mai mari amenzi pentru televiziuni in 2014: pe cine a sanctionat CNA

Televiziunile care au primit cele mai mari amenzi de la Consiliul National al Audiovizualului CNA) in 2014 sunt Antena 3, Antena 1, B1 TV si Romania TV, in total fiind aplicate peste 70 de amenzi, cu un cuantum de peste 1,8 milioane de lei.

Strategia autostrazilor pentru Moldova. Care sunt cele trei autostrazi de pe hartie si ce sanse de realizare are fiecare

Nevoia unei autostrazi in Moldova prin cea mai saraca mare regiune romaneasca sa fie legata de macar una din celelalte doua provincii - Muntenia sau Ardealul - a dus la numeroase dezbateri si planuri pe hartie. Autoritatile din Romania ultimilor ani au desenat trei mari posibile proiecte de autostrada care deservesc Moldova, insa strategia romaneasca pe termen mediu, corelata cu posibilitatile financiare si prioritatile europene fac ca nici unul sa fie fezabil prea curand, iar sansele ca oricare proiect sa debuteze in urmatorii ani sunt infime. Vezi care sunt cele trei autostrazi puse pe hartie pentru Moldova si ce sanse are fiecare proiect.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )