Libnet.ro
UNICEF

18:00

Care sunt cele mai importante afaceri ale lui Cristi Borcea si pe numele cui sunt trecute. Valentina Pelinel, obligata sa accepte situatia

Playtech Playtech,
Care sunt cele mai importante afaceri ale lui Cristi Borcea si pe numele cui sunt trecute. Valentina Pelinel, obligata sa accepte situatia

Mai mult de jumatate dintre afacerile lui Cristi Borcea sunt pe numele mamei sale. Astfel, desi doamna Elena nu si-a terminat nici macar liceul, femeia are pe mana afaceri de peste 300 de milioane de euro. Impact. ro are toate detaliile. Cea mai mare parte a averii lui Borcea este pe numele mamei sale in 2014, . continuă pe Playtech

Care sunt cele mai comune afectiuni ale ficatului si cum pot fi tratate?

Ficatul este un organ esential pentru digestie si pentru eliminarea toxinelor din organism. De aceea.

Care sunt cele mai asteptate productii de la Festivalul de Film de la Venetia 2020

Festivalul International de Film de la Venetia 2020, cel mai longeviv eveniment de gen din lume, se va desfasura in perioada 2-12 septembrie 2020. Actrita Cate Blanchett va fi presedintele juriului celei de-.

Motivul pentru care Gica Hagi s-a retras din functia de manager general de la Viitorul

Una dintre cele mai importante stiri ale week-end-ului recent incheiat a fost anuntul surprinzator facut de Gica Hagi: a decis sa renunte la functia de manager general la Viitorul, formatie pe care o si patroneaza de altfel. Gica Popescu, presedinte al gruparii din Liga 1, a precizat motivul pentru care fostul decar al Romaniei a ajuns la aceasta decizie.

Studiu Harvard: Pierderea mirosului - primul si unul dintre cele mai frecvente simptome ale Covid-19, mult mai des intalnit decat febra sau tusea

Oamenii de stiinta de la Harvard au publicat un studiu despre pierderea mirosului si sau a gustului, principalul simptom neurologic si in general, unul dintre primele semnale care sugereaza boala Covid-19. Conform neurologilor, pierderea mirosului poate fi primul sau chiar singurul simptom care insoteste infectarea cu virusul SARS-CoV-2.

STUDIU: Femeile sunt cele care decid unde pleaca familia in vacanta

In majoritatea familiilor, mai ales in cazul celor cu copii, femeile sunt cele care aleg destinatia de vacanta si tot ele rezerva, efectiv, si hotelul, arata un studiu al portalului Litoralulromanesc. ro care a luat in calcul circa 40. 000 de rezervari din lunile iunie si iulie ale acestui an. Tendinta se mentine la toate categoriile de varsta.

Care sunt judetele care au inregistrat cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus in 24 de ore. Acesta sunt urmat de judetele Brasov si Arges.

Care sunt judetele care au inregistrat cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Bucurestiul este azi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus in 24 de ore. Acesta sunt urmat de judetul Arges.

Care sunt judetele care au inregistrat cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Judetul Arges este, azi, pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus in 24 de ore. Acesta sunt urmat de municipiul Bucuresti si de judetul Brasov.

18 milioane de cazuri de coronavirus la nivel global. Care sunt tarile cel mai greu lovite de pandemia de COVID-19

Numarul persoanelor confirmate cu coronavirus a depasit pragul de 18 milioane la nivel global, potrivit datelor afisate duminica dimineata de site-ul worldometers. info. Statele Unite continua sa conduca in clasamentul tarilor cu cele mai multe cazuri inregistrate, peste 4,7 milioane.

Turismul pe Valea Prahovei, la pamant. Doua dintre cele mai cunoscute hoteluri din Sinaia sunt inchise

Doua dintre cele mai mari hoteluri din Sinaia, New Montana si Caraiman, au decis sa nu mai cazeze turisti in perioada starii de alerta. Restrictiile impuse de autoritati si cererea scazuta au afectat turismul in zona Valea Prahovei cum nici al Doilea Razboi Mondial nu a facut-o, spun operatorii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )