Libnet.ro
UNICEF

09:15

Turismul pe Valea Prahovei, la pamant. Doua dintre cele mai cunoscute hoteluri din Sinaia sunt inchise

Adevărul Adevărul,
Turismul pe Valea Prahovei, la pamant. Doua dintre cele mai cunoscute hoteluri din Sinaia sunt inchise

Doua dintre cele mai mari hoteluri din Sinaia, New Montana si Caraiman, au decis sa nu mai cazeze turisti in perioada starii de alerta. Restrictiile impuse de autoritati si cererea scazuta au afectat turismul in zona Valea Prahovei cum nici al Doilea Razboi Mondial nu a facut-o, spun operatorii. continuă pe Adevărul

Hackerul adolescent care a speriat unele dintre cele mai mari vedete din lume

Un hacker adolescent din Florida este creierul din spatele operatiunii de spargere a conturilor de Twitter a mai multor celebritati, politicieni si moguli, care a avut loc in decursul lunii.

Atentie, se lucreaza pe Autostrada Bucuresti Pitesti si pe Valea Oltului!

Circulatia pe doua dintre cele mai folosite cai rutiere se va desfasura cu dificultate din cauza luc.

Una dintre cele mai mari banci a facut anuntul. Zeci de mii de romani vizati. Se intampla deja

Banca Romana de Dezvoltare a venit cu un anunt important pentru Romania. in ciuda pierderilor inregistrate, BRD a venit si cu un beneficiu. BRD sustine ca in perioada starii de urgenta,.

Unul dintre cele mai mari mistere, dezlegat: de unde provin pietrele imense folosite la Stonehenge

Pietrele Stonehenge au fost indelung studiate, iar raspunsurile legate de misterul aparitiei lor au aparut intotdeauna cu greu. Arheologii si istoricii nu au reusit sa gaseasca legaturi.

Top 5 cele mai bune filme de comedie. O sa razi in hohote daca le vezi

Fanii filmelor de comedie au mai jos o lista cu cinci dintre cele mai bune comedii din toate timpurile. Ultimele cateva luni au fost marcate de doua filme de comedie care au avut un real succes la public. Este vorba despre 5GANG: Un altfel de Craciun si Miami Bici. Top 5 cele mai bune filme de .

Studiu Harvard: Pierderea mirosului - primul si unul dintre cele mai frecvente simptome ale Covid-19, mult mai des intalnit decat febra sau tusea

Oamenii de stiinta de la Harvard au publicat un studiu despre pierderea mirosului si sau a gustului, principalul simptom neurologic si in general, unul dintre primele semnale care sugereaza boala Covid-19. Conform neurologilor, pierderea mirosului poate fi primul sau chiar singurul simptom care insoteste infectarea cu virusul SARS-CoV-2.

Bucuresti, cele mai multe noi cazuri zilnice de COVID-19. Doua judete n-au raportat nicio imbolnavire in plus, iar 14 au inregistrat sub 10

Bucurestiul a inregistrat cele mai multe cazuri noi zilnice, raportand 120 in ultimele 24 de ore. La polul opus, Caras Severin si Satu Mare nu au inregistrat nicio noua imbolnavire in ultima zi.

Analiza epidemiologica. Galati, unul dintre judetele cele mai afectate de coronavirus

Galati se afla printre judetele in care s-au inregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore. Potrivit Prefecturii Judetului Galati, aici exista 2243 de persoane infectate cu SARS-CoV-2.

Care sunt cele mai importante afaceri ale lui Cristi Borcea si pe numele cui sunt trecute. Valentina Pelinel, obligata sa accepte situatia

Mai mult de jumatate dintre afacerile lui Cristi Borcea sunt pe numele mamei sale. Astfel, desi doamna Elena nu si-a terminat nici macar liceul, femeia are pe mana afaceri de peste 300 de milioane de euro. Impact. ro are toate detaliile. Cea mai mare parte a averii lui Borcea este pe numele mamei sale in 2014, .

Masinile Dacia, cele mai vandute din Europa in iunie. Ce modele au fost alese de clienti

Doua modele Dacia se afla in topul celor mai bine vandute masini in Europa in luna iunie, potrivit unui clasament al site-ului de specialitate Jato. Ce modele de Dacia au fost cel mai bine vandute Sandero este cel mai bine vandut model de autoturism asamblat in Romania pe piata europeana. Acesta se afla pe locul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )