Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele mai importante idei pentru a invata cum sa fim fericiti?

România Liberă România Liberă,
Care sunt cele mai importante idei pentru a invata cum sa fim fericiti?

Exista pasi pe care ii putem face pentru a cultiva fericirea?. continuă pe România Liberă

Serviciile de sanatate, poluarea aerului si infrastructura rutiera sunt cele mai importante trei probleme urbane

Serviciile de sanatate, poluarea aerului si infrastructura rutiera sunt cele mai importante trei probleme urbane, arata un sondaj derulat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei si Banca Mondiala, potrivit caruia in noua orase nivelul de satisfactie depaseste 90% Cluj-Napoca, Oradea, Alba Iulia, Brasov, Drobeta Turnu Severin, Timisoara, Sighisoara, Slatina si Iasi).

Directorul medical al Spitalului Colentina a demisionat. Unitatea medicala, unul dintre cele mai importante spitale pentru pacienti cronici din tara, redevine suport COVID

Directorul medical al Spitalului Colentina, medicul Sabina Zurac, a demisionat din conducerea spitalului. Sabina Zurac a confirmat luni informatia pentru HotNews. ro, precizind ca ea si-a scris demisia inca de la inceputul lunii octombrie, iar vinerea trecuta, demisia sa a ajuns pe masa Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, instututie in subordinea careia se afla spitalul.

Cele mai bune idei de afaceri in IT: Castigatorii Innovation Labs 2020

Programul de accelerare si mentorat pentru tineri antreprenori Innovation Labs si-a desemnat castigatorii in cadrul Finalei Demo Day. Peste 460 de tineri s-au inscris la cele cinci Hackathoane ale competitiei, desfasurate la nivel national, propunand peste 160 de idei pentru produse si servicii digitale. Iata cele mai bune proiecte.

Legatura de o noapte sau pana la adanci batraneti? Care sunt cele mai fericite combinatii de zodii din horoscop

Nativii nascuti in anumite zodii dovedesc ca se inteleg foarte bine, in special intr-o relatie amoroasa. Altii, insa, orice ar face nu reusesc sa aiba un cuplu sanatos si sub nicio forma o legatura de lunga durata. Unii parteneri au din start sansa sa imbatraneasca impreuna, altii sunt damnati, spun astrologii.

Veniturile box office-ului britanic sunt cele mai slabe din ultimele 3 decenii

Frecventa de anul acesta in cinematografele britanice va atinge cel mai mic nivel de cand au inceput sa fie raportate cifrele, in 1928, iar din cauza pandemiei impactul asupra box office-ului va fi de 1 miliard de lire sterline, potrivit The Guardian.

Cele mai rapide deserturi de preparat in weekend. Retetele sunt atat de simple

De la fursecuri la prajituri, oricare dintre aceste deserturi va putea fi un final de dejun pe o nota inalta. Rasfatati-va cu una dintre aceste delicii preferate. Tot ce aveti de facut este sa aveti ingredientele necesare si rabdare. Cele mai rapide deserturi de preparat in weekend Copiilor si adultilor le va placea selectia noastra .

Cum se fac cele mai delicioase clatite, preferate de Regina Elisabeta. Reteta este atat de simpla

Ce-i drept, clatitele sunt placerea vinovata a multor oameni, de ce sa nu recunoastem. Asadar, afla din acest articol cum poti face clatite pufoase, potrivite chiar si pentru o regina, literalmente. Reteta pe care v-o prezentam mai jos este desertul preferat de regina Elisabeta a II-a in persoana, o reteta simpla, dar extrem de buna.

Cele mai mari 5 legende in sanatate. Ai probleme cu vederea daca te uiti de aproape la TV?

Cu totii am auzit ca daca te uiti de aproape la TV, ai probleme cu vederea. Sau ca zaharul ii agita pe copii. Miturile legate de sanatate sunt multe, insa cele cinci de mai jos sunt si cele mai cunoscute. Care este adevarul din spatele acestora, conform specialistilor?! Cele mai mari 5 legende in sanatate .

Cele mai mari secrete ale Printesei Diana. Dezvaluiri uluitoare dupa 25 de ani

Printesa Diana a fost si ramane una din cele mai influente personalitati ale secolului XX. La 25 de ani de la interviul ei, inca se mai vorbeste si astazi despre personalitatea acesteia. in acelasi timp secretele acesteia sunt inca subiect de discutii. Printesa Diana si cele mai mari secrete ale sale La 25 de ani .

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 770

In ultimele 24 de ore au fost 3. 920 de cazuri noi de COVID-19, 19. 507 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 770. Capitala este urmata de judetele Brasov - 247 de cazuri noi, Dolj - 227 de i.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )