Libnet.ro
UNICEF

07:00

Care sunt cele mai inteligente femei in functie de zodie

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai inteligente femei in functie de zodie

Exista o legatura intre zodie si inteligenta, cel putin asta sustin astrologii. Iar unii nativi sunt mult mai inteligenti ca altii. Astazi ca prezentam care sunt cele mai inteligente femei in . continuă pe Antena3

Care sunt cele mai folosite emoji de pe Facebook

Poate ca nu stiati, dar ieri, 17 iulie, lumea a sarbatorit ziua internationala a emoji, iar Facebook a oferit cateva statistici despre acestea. Nici noi nu am stiut despre aceasta sarbatoare internationala, in care lumea celebreaza capetele galbene cu diverse fete, insa chiar daca venim o zi mai tarziu cu statistici, acestea nu sunt de [].

Care sunt cele mai lenese tari din lume?

Cercetatorii americani au analizat date impresionante obtinute de la telefoanele noastre pentru a vedea cat de activi suntem cu adevarat. Analiza efectuata de Universitatea Stanford a aratat ca numarul mediu de pasi zilnici a fost de 4.

Care sunt cei mai periculosi barbati in functie de zodie. Daca ii ai prin preajma e bine sa te feresti de ei

Egoism, viclenie, posesivitate sunt doar cateva defecte pe care le pot avea partenerul de viata in functie de zodie. Sunt insa cateva la care ar trebui sa te gandesti cu atentie, mai.

Circa 40 de tineri romani reprezinta din 2012 Romania la cele mai prestigioase concursuri internationale privind locuintele inteligente/ Ce trebue sa stim cand ne ridicam o casa/Decalogul imbunatatirii confortului locativ

Circa 40 de tineri romani reprezinta din 2012 Romania la cele mai prestigioase concursuri internationale privind locuintele inteligente, anul viitor urmand sa construiasca o asemenea locinta in Dubai, iar in 2019, incercand sa organizeze in Romania o astfel de intrecere. Daca vom reusi sa facem rost de bani. Peste tot pe unde am fost, finantarile erau foarte limitate. Noi mergeam practic din banii nostri. Alte tari aveau bugete de milioane de euro, de pilda Spania, a spus pentru Hornews unul din membrii organizatiei. Reuniti intr-o asociatie- EFdeN 4C- tinerii au lansat marti Ghidul Conditiilor de Confort, cu sprijinul BCR Banca Pentru Locuinte BCR BpL) document ce are ca unic scop imbunatatirea calitatii locuirii in Romania, pornind de la cateva constatari primare: oamenii petrec 85% din timpl lor in interiorul unor cladiri locuinte sau birouri). Accesul catre ferestre cu vedere in exterior imbunatateste memoria oamenilor cu 10 - 25%, iar ventilarea adecvata a unei incaperi creste productivitatea cu 5 - 14%.

Care sunt domeniile cele mai afectate de criza fortei de munca din Romania

Domeniile cele mai afectate de criza fortei de munca din Romania sunt IT-ul, centrele de servicii, industria automotive si retailul, a declarat, pentru Mediafax, Sorina Donisa, director general al unei companii de resurse umane.

Reduceri eMAG laptopuri. Cele mai bune oferte pe care le gasesti azi

Daca vreti sa va cumparati un laptop, aceasta perioada sunt cateva oferte atractive la cel mai mare magazin online din Romania. intreaga lista de reduceri eMAG laptopurieLA ACEST LINK. Iata cateva dintre cele mai interesante reduceri laptopuri eMAG.

Cele mai gustoase rosii din Romania, cultivate in vestul extrem al tarii. De ce se feresc toti producatorii de soiul prisca

Un aradean din comuna Macea produce un soi rar de rosii. Prisca care nu se mai cultiva de ani buni, din pricina faptului ca nu rezista la pastrare si transport. in doar doua sau trei zile sunt moi si mai pot fi folosite doar pentru bulion.

Una dintre cele mai valoroase plante medicinale din lume, aclimatizata in Romania. Este folosita pentru prevenirea Alzheimerului sau tratatea sterilitatii

Specialistii Statiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultura din Buzau sunt in curs de a omologa una dintre cele mai valoroase plante medicinale din lume: Sideritis scardica, denumita in popor Mursalski chai. Planta poate fi folosita cu succes ca remediu natural impotriva bolilor de sterilitate, cardiace, a celor renale, digestive si, cel mai important, in preventia bolii Alzheimer.

Cercetatorii au descoperit una dintre cele mai stralucitoare galaxii observate vreodata

Universul ne ofera intotdeauna surprize interesante, iar acum, cercetatorii au descoperit una dintre cele mai stralucitoare galaxii observate pana acum. Cercetatorii de la Instituto de Astrofisica de Canarias, din Insulele Canare, au descoperit una dintre cele mai stralucitoare galaxii pe care le-am observat pana acum. Este de o mie de ori mai stralucitoare decat galaxia [].

Domeniile cele mai afectate de criza fortei de munca

Companiile care activeaza in domeniul IT, automotive, constructii sau comert intampina cele mai mari dificultati atunci cand fac recrutari. Lipsa de comunicare intre formatori si industrie sta la baza discrepantelor majore din piata muncii, spun specialistii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )