Libnet.ro
UNICEF

13:00

Care sunt cele mai lenese tari din lume?

Hotnews Hotnews,
 Care sunt cele mai lenese tari din lume?

Cercetatorii americani au analizat date impresionante obtinute de la telefoanele noastre pentru a vedea cat de activi suntem cu adevarat. Analiza efectuata de Universitatea Stanford a aratat ca numarul mediu de pasi zilnici a fost de 4. continuă pe Hotnews

Compania care produce cele mai scumpe telefoane din lume a intrat in faliment

Recunoscut pentru oferta de telefoane mobile cu finisaje luxuriante, dar mai ales pentru pachetele de servicii care sporeau valoarea fiecarui exemplar vandut, producatorul.

TOP: cele mai spectaculoase insule din lume. Doua sunt in Europa

Cele mai spectaculoase insule din lume au fost dezvaluite intr-un top Travel and Leisure . Printre acestea, doua se afla in Europa. Iata care sunt cele mai apreciate insule si de ce trebuie sa iti planifici o vacanta aici, macar o data in viata.

Care sunt cele mai comune dimensiuni de jante

Jantele sunt un accesoriu important pentru orice autoturism, iar rolul lor este atat tehnic cat si estetic. Un set de jante poate influenta considerabil toata experienta condusului, prin urmare, alegerea unui set este un proces laborios care are nevoie de multa atentie si informatii la zi pe care sa va bazati.

Reporteri fara Frontiere: Dupa lovitura de stat esuata, Turcia s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru ziaristi

Dupa lovitura de stat esuata care a avut loc, in urma cu un an, in Turcia, tara s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru profesionistii mijloacelor de comunicare, ca urmare a politicii de persecutare a vocilor critice, sustine organizatia Reporteri fara Frontiere RSF).

Organizatia Reporteri fara Frontiere: Dupa puci, Turcia s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru ziaristi

Turcia s-a transformat, dupa lovitura de stat esuata de acum un an, in cea mai mare inchisoare din lume pentru profesionistii mijloacelor de comunicare ca urmare a politicii de persecutare a vocilor critice, a acuzat sambata organizatia Reporteri fara Frontiere, potrivit Agerpres, care citeaza EFE.

O eurodeputata PSD, in topul celor mai sexy politiciene din lume

A fost publicat topul celor mai sexy politiciene din lume, realizat de publicatia mondena canadiana Qc Lifestyle. in primele 10 frumuseti se afla si o romanca. Canadienii au clasat-o pe Daciana.

Omul din spatele celui mai puternic lider din lume: Trump are mai mult nevoie de Iohannis, decat invers

Omul din spatele celui mai puternic lider din lume, Barack Obama, a fost invitat luni, la Antena 3, la emisiunea Esential. Dan Shomon, fostul sef de campanie a lui Obama, a declarat, in direct.

Depresia, una dintre cele mai periculoase boli din zilele noastre. Tot ce trebuie sa stii

Numarul persoanelor care manifesta semne ale depresiei este in crestere, dar al celor care se prezinta la medic si care beneficiaza de tratamentul corect pentru a putea scapa de aceasta afectiune.

NEW MONEY: Cum a ajuns un brand comunist sa concureze cele mai noi tehnologii din industria bicicletelor electrice

Pegas electric? Acum cinci ani cand a reaparut pe piata bicicleta Pegas, putini se gandeau ca aceasta va reusi sa tina pasul cu produsele de buna calitate din import care au condus, de fapt, la falimentul fabricii de la Zarnesti.

Sunt cel mai nou cuplu din showbiz si sunt superbi impreuna (FOTO)

Celebra cantareata Rita Ora are acum un iubit cu care se mandreste. Frumoasa vedeta are o relatie cu fiul unui cantaret famios. in presa a aparut infotmatia conform careia cei doi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )