Libnet.ro
UNICEF

19:45

Care sunt cele mai mari indemnizatii de somaj acordate in 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care sunt cele mai mari indemnizatii de somaj acordate in 2015

000 lei pe luna reprezinta sume la care majoritatea romanilor nici nu viseaza, chiar si dupa zeci de ani de munca, insa altii le obtin sub forma de somaj. Mai mult, patru romani au obtinut anul acesta indemnizatii de somaj de peste 5. 000 de lei. continuă pe Wall-Street Ro

Care sunt cele mai clonate smartphone-uri? Apple nici nu intra in top

Piata clonelor de telefoane nu pare sa se pondereze prea curand, iar un nou clasament ne arata smartphone-urile care au generat cele mai multe copii. Daca ati fost vreodata tentati sa va achizitionati un smartphone la mana a doua este foarte probabil sa va fi lovit la un moment dat de o clona de iPhone, [] Care sunt cele mai clonate smartphone-uri? Apple nici nu intra in top Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Care sunt cele mai sigure locuri in avion. O statistica de luat in seama daca ai teama de zbor

O statistica realizata in urma evaluarii unor accidente aviatice petrecute in ultimii 35 de ani releva care dintre locurile dintr-un avion ofera cele mai mari rate de supravietuire. Statistica, realizata de.

Cele mai mari avioane de pasageri din lume

Cele mai mari avioane de pasageri din lume. Avioanele comerciale proiectate de specialisti devin din ce in ce mai mari, acestea ajungand in prezent sa transporte pana la 900 de pasageri, in acelasi timp fiind asigurate si conditii de zbor care sa multumeasca pasagerii.

Radu Banciu, despre construirea uneia dintre cele mai mari moschei din Europa, la Bucuresti: Este un pericol cat casa. E bine ca Traian Basescu a tras un semnal de alarma (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre ideea construirii la Bucuresti a uneia dintre cele mai mari moschei din Europa, propunere dezaprobata de fostul presedinte Traian.

E un semnal NEGATIV. Acad. Balaceanu-Stolnici, despre construirea cele mai mari moschei din Europa in Romania

Academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici se arata impotriva construirii celei mai mari moschei din Europa in Romania, desi se declara un tolerant religios. Eu sunt contra acestei idei de a face cea.

Sute de joburi in Europa. Unde ai cele mai mari sanse

Angajatorii din Spatiul Economic European au vacante aproape 600 de locuri de munca, anuntate prin reteaua europeana Eures, cele mai multe in Cehia, Germania si Norvegia, unde se cauta muncitori calificati in.

Si, totusi, judetul Salaj exista. Manevra dubioasa a comunistilor de a scoate de pe harta unul dintre cele mai mari si mai populate judete din tara

In perioada interbelica, Salajul era mai mare, si ca teritoriu si ca populatie, decat Clujul invecinat si se situa din ambele puncte de vedere in primele 15 judete ale tarii dintr-un total de 71). Acum, Salajul a ajuns, ca numar de locuitori, penultimul din tara, iar ca suprafata, mai mici sunt doar Covasna, Giurgiu si Ilfov.

Cei mai periculosi virusi si cele mai mari atacuri cibernetice care au lovit Romania

Pe parcursul timpului, tara noastra a fost tinta unui numar mare de atacuri cibernetice. Totusi, cele mai multe au profitat de naivitatea oamenilor ca sa aiba succes, nu ca ar fi fost exceptionale in strategie. Cu multi ani in urma, virusii se raspandeau pe calculator prin intermediul dischetelor. De atunci, programele malitioase au cunoscut o [] Cei mai periculosi virusi si cele mai mari atacuri cibernetice care au lovit Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

In adolescenta muncea cot la cot cu parintii. Acum conduce una dintre cele mai mari agentii de comunicare din Romania

Are doar 37 de ani si deja aproape 11 ani de antreprenoriat. Pentru ca tanara Ruxandra Serban, cea care in august 2004 punea bazele agentiei de comunicare Erka Synergy Communication, si-a dorit mereu sa aiba propria afacere. A invatat ce inseamna sa.

Raport: Moldova se confrunta cu cele mai mari provocari ale securitatii economice din 1991 incoace

Moldova se confrunta cu cele mai mari provocari la adresa securitatii economice din 1991 incoace. Conjunctura este cauzata de institutiile de stat slabe si influentabile de interese obscure, care au permis propagarea crizei din sistemul bancar, dar si de recesiunea economica din regiune. Concluziile fac parte din Raportul de Stare a Tarii 2015, lansat de Centrul Analitic Independent Expert-Grup si Friedrich-Ebert-Stiftung, transmite IPN.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )