Libnet.ro
UNICEF

07:15

Radu Banciu, despre construirea uneia dintre cele mai mari moschei din Europa, la Bucuresti: Este un pericol cat casa. E bine ca Traian Basescu a tras un semnal de alarma (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre construirea uneia dintre cele mai mari moschei din Europa, la Bucuresti: Este un pericol cat casa. E bine ca Traian Basescu a tras un semnal de alarma (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre ideea construirii la Bucuresti a uneia dintre cele mai mari moschei din Europa, propunere dezaprobata de fostul presedinte Traian. continuă pe B1

Klaus Iohannis participa la unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica clasica

Presedintele Klaus Iohannis va participa la Festivalul de la Salzburg, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica clasica din lume, care va avea loc in perioada 18 iulie - 30 august.

Radu Banciu, despre marirea salariilor demnitarilor: Un parlamentar, daca va pune toti banii la ciorap, va ajunge sa aiba in 30 de ani spagile scoase la iveala azi de DNA, care incep de la un milion de euro (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, de la postul B1 TV, despre planurile Guvernului de marire substantiala a salariilor presedintelui, prim-ministrului, ministrilor,.

Radu Banciu, despre demisia ministrului grec al Finantelor: Nu putem sa vorbim acolo decat de oameni care si-au ratat misiunea. Din punct de vedere profesional sunt niste invinsi cu totii (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre demisia ministrului de Finante grec, Yanis Varoufakis. Yanis Varoufakis a renuntat finalmente la post, printr-o postare pe site-ul.

Alianta intre doua dintre cele mai bogate familii din lume: Nicky Hilton si James Rothschild se casatoresc la Londra

Nicky Hilton, una dintre mostenitoarele imperiului hotelier Hilton, si James Rothschild, membrul uneia dintre cele mai bogate familii britanice si mostenitorul unui imperiu bancar-financiar, se vor casatori vineri, la Palatul Kensington din Londra, anunta Daily Mail, citat de Mediafax.

GALERIE FOTO. Cum arata 10 dintre cele mai exotice insule din lume

Intre cele mai exotice insule din lume se numara cele grecesti, insulele Maldive, Sicilia, St Barths, Ibiza, Seychelles, Capri, Barbados, Mauritius si Malta.

GALERIE FOTO. GRECIA. Lefkada, una dintre cele mai FRUMOASE insule ale Eladei

Lefkada, poate chiar cea mai frumoasa insula a Greciei, face parte din grupa Insulelor Ionice si este situata in vestul Eladei.

Si, totusi, judetul Salaj exista. Manevra dubioasa a comunistilor de a scoate de pe harta unul dintre cele mai mari si mai populate judete din tara

In perioada interbelica, Salajul era mai mare, si ca teritoriu si ca populatie, decat Clujul invecinat si se situa din ambele puncte de vedere in primele 15 judete ale tarii dintr-un total de 71). Acum, Salajul a ajuns, ca numar de locuitori, penultimul din tara, iar ca suprafata, mai mici sunt doar Covasna, Giurgiu si Ilfov.

Unul dintre cele mai cunoscute site-uri de seriale piratate a fost inchis de autoritati

Mai multe site-uri au fost sechestrate de catre Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Printre ele se afla si un cunoscut portal de filme - serialepenet. ro.

Radu Banciu: Pana si Giovani Becali a scris o carte in inchisoare. il laudam zilele trecute ca a ramas ultimul mohican. Cartea s-ar putea intitula Manualul investitorului in fotbal

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Giovani Becali, condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor, a scris o carte in.

Radu Banciu: Pana si Giovani Becali a scris o carte in inchisoare. il laudam zilele trecute ca a ramas ultimul mohican. Cartea s-ar putea intitula Manualul investitorului in fotbal (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Giovani Becali, condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor, a scris o carte in.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )