Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele mai mari salarii minime din Europa si in ce tari se ofera ele - INFOGRAFIE

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai mari salarii minime din Europa si in ce tari se ofera ele - INFOGRAFIE

In ianurie 2016, 22 din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene aveau un salariu minim impus prin lege. Exceptiile sunt Danemarca, Italia, Cipru, Austria, Finlanda si Suedia. Cel mai mare salariu minim din Europa se apropie de 2. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai cautate statiuni de pe litoralul romanesc in 2016

Mamaia, Venus si Eforie Nord sunt, dupa primele praguri de vanzari early-booking, pe primele trei locuri in topul celor mai cautate statiuni de pe litoralul romanesc, in timp ce pentru extern, cele mai cerute destinatii de vara au fost Bulgaria, Turcia, Grecia, Spania si Italia, a declarat pentru Agerpres, presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova APDTP), Adrian Voican.

Care sunt cele mai vandalizate autobuze din Bucuresti

Desi pierderile cauzate de acte de vandalism au fost mai mici in 2015, la RATB, fata de 2014, Regia a pierdut aproape 1 milion de lei in anul care a trecut din cauza calatorilor care au provocat pagube in.

Romanii au indurat cele mai mari scumpiri ale RCA din Europa

Disparitia celui mai mare jucator de pe piata asigurarilor a avut efecte directe asupra buzunarului a milioane de romani. Aceasta realitate este confirmata inclusiv de studiile unor reputate companii internationale care arata ca pretul asigurarii de raspundere civila auto RCA) a crescut, in Romania, mai mult decat in orice alta tara din Europa si de doua ori mai accentuat decat a sustinut Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF).

Cum au descoperit un fotograf si un avocat unul dintre cele mai mari tezaure din istorie: 6.665 de parale otomane, gasite in trei ulcele

Daniel Matei avocat) si Florin Kiritescu fotograf), pasionati de detectie, au descoperit comoara ingropata la cateva zeci de centimetri in pamant, intr-o padure din comuna Manesti, judetul Dambovita. Cele trei ulcele contineau 6. 665 de monede otomane mici, din argint, divizionare si subdivizionare, din secolele 17-18.

Cele mai mari burse din lume: Capitalizarea cumulata a burselor europene nu o ajunge pe cea a New York Stock Exchange - INFOGRAFIE

Distributia burselor nu este echilibrata la nivel global. in Uniunea Europeana, Londra detine prima pozitie, ceea ce face ca o eventuala iesire a Marii Britanii din UE sa afecteze pietele financiare din regiune.

INFOGRAFIE Cele mai mari burse din lume: Capitalizarea cumulata a burselor europene nu o ajunge pe cea a New York Stock Exchange

Distributia burselor nu este echilibrata la nivel global. in Uniunea Europeana, Londra detine prima pozitie, ceea ce face ca o eventuala iesire a Marii Britanii din UE sa afecteze pietele financiare din regiune.

Acestea sunt cele mai ciudate obiecte pe care le-au lasat oamenii pe Luna

Omenirea a petrecut 300 de ore pe suprafata lunara. in cele 21 de ore cat au stat Buzz Aldrin si Neil Armstrong, iar apoi zilele petrecute pe Luna de astronautii care i-au urmat, au fost lasate in urma multe gunoaie. Pentru ca nu era destul loc in modulul lunar pentru a gazdui toate obiectele din [].

Pagube uriase pentru RATB, in urma actelor de vandalism. Care trasee sunt cele mai afectate

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a inregistrat anul trecut pierderi de circa un milion de lei din cauza actelor de vandalism, in medie, in fiecare zi, cel putin un vehicul necesitand interventii suplimentare de remediere a avariilor.

Care sunt cele mai bune alimente pentru creier. Ce sa mancam ca sa avem o minte brici - sfaturile medicilor

Chiar daca poate uneori nu ne-am gandit la asta, ceea ce mancam zi de zi are efecte asupra creierului. Exista alimente care ne ajuta sa fim mai concentrati si sa ne pastram tinere celulele nervoase.

Secretele cele mai vechi statii meteo din Romania. A functionat peste 100 de ani, la Alba Iulia, in Biblioteca Batthyaneum

La Alba Iulia, in cadrul bibliotecii Batthyaneum, a functionat cea mai veche statie meteorologica din Romania. Perioada in care de la Alba Iulia s-au oferit informatii referitoare la vreme este cuprinsa intre anii 1843 1955. Un rol important in mentinerea statiei meteo in stare de functiune l-au avut profesorii de la seminarul romano-catolic.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )