Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele mai nesigure zone din Capitala in caz de cutremur. Raed Arafat: Nici macar spitalele nu sunt sigure

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai nesigure zone din Capitala in caz de cutremur. Raed Arafat: Nici macar spitalele nu sunt sigure

75% din populatia Romaniei ar avea de suferit in cazul producerii unui cutremur de magnitudine mare, insa cel mai puternic afectat ar fi Bucurestiul, arata un raport recent facut de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. continuă pe Adevărul

FOTO. Care sunt cele mai inutile PASAPOARTE din lume si care este cel mai PUTERNIC

Un top realizat de jurnalistii britanici prezinta o lista a celor mai inutile pasapoarte din lume, din punctul de vedere al numarului de tari in care poti calatori fara a avea nevoie de viza.

Alternative KickassTorrents: Care sunt cele mai populare site-uri de torrent

Intr-o perioada in care tot mai multe site-uri de torrent au fost atacate, caderea KickassTorrents a fost cea mai dureroasa pentru fanii platformelor de piraterie online. Din fericire, exista alternative. Cand vine vorba de site-uri de torrent, pana de curand, cele mai populare din lume au fost KickassTorrent, The Pirate Bay si ExtraTorrent. Acestea dadeau [].

TOP cele mai dorite destinatii din lume: unde vor cei mai multi turisti sa mearga in vacanta

Cele mai dorite destinatii din intreaga lume de catre turisti au fost dezvaluite intr-o analiza a cautarilor facute pe Google timp de un an , iar prima dintre acestea se afla aproape de Romania. Iata care sunt si de ce merita sa le vizitezi. Tu unde.

Madonnna, la 58 de ani. Cele mai socante aparitii din cariera! FOTO + VIDEO

Madonna a implinit ieri 58 de ani. Regina Pop a scris istorie de-a lungul carierei, dominand clasamentele muzicale, lansand videoclipuri spectaculoase si controversate mizand pe curaj, asumare si multa sexualitate.

Nici spitalele nu sunt sigure in caz de cutremur Care vor fi cele mai afectate zone ale Capitalei in situatia producerii unui mare seism

Un raport al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta arata ca 75% din populatia Romaniei ar avea de suferit in cazul unui cutremur de mare magnitudine, iar cel mai puternic afectat ar fi chiar.

HTC Desire 10 Pro si Lifestyle sunt cele mai frumoase smartphone-uri de la HTC

HTC pare sa-si revina in 2016, dupa ce anul 2014 nu a fost unul deloc bun pentru compania taiwaneza. HTC 10 este unul dintre cele mai bune smartphone-uri de anul acesta, iar HTC Desire 10 Pro va fi unul dintre cele mai frumoase. HTC va lansa cateva smartphone-uri noi in perioada urmatoare si toate fac [].

Care au fost cele mai dure despartiri din showbiz

Cand esti constant urmarit sub lupa media, este greu sa nu rabufnesti vreodata mai ales cand in viata personala lucrurile nu sunt prea roz. Pentru aceste vedete, despartirea a fost un motiv de scandal si de expunere publica in cel mai urat mod cu putinta.

Moscova, lovita de cele mai puternice ploi din ultimii 130 de ani. Serviciile de urgenta nu au unde sa evacueze atata apa (FOTO, VIDEO)

Moscova se confrunta cu cele mai grave inundatii, in urma unei ploi torentiale care a depasit un record vechi de aproape 130 de ani pentru jumatatea lunii august. Precipitatiile se cifreaza la circa 48 de.

in cele mai productive state din lume angajatii au cel mai scurt program de lucru

Sapte dintre cele zece state cu cel mai mare Produs Intern Brut se afla si in topul tarilor in care oamenii stau cel mai putin la serviciu, arata Expert Market, care a analizat date ale Organizatiei.

10 cele mai frumoase locuri din lume

Avem o planeta frumoasa, nu incape indoiala! Natura, in grandoarea sa, ne ofera peisaje de basm, insa exista si locuri in care omul si-a adus o contributie estetica semnifivativa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )