Libnet.ro
UNICEF

07:15

Care sunt cele mai nocive fructe din punctul de vedere al continutului de pesticide

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai nocive fructe din punctul de vedere al continutului de pesticide

Introduse in gradinarit acum peste 75 de ani, pesticidele prezinta si o serie intreaga de pericole, in special asupra celora care consuma fructe tratate cu asa ceva. Iata care sunt cele mai nocive fructe, din punct de vedere al numarului de pesticide, conform unui studiu recent al Environmental Working Group EWG), o organizatie americana cu sediul la Washington D. continuă pe Adevărul

Documentaria.ro - Un album cu cele mai bune fotografii din ultimii 10 ani de protest in Romania

Documentaria. ro - o platforma dedicata fotografiei documentare in mediul online romanesc - lanseaza un proiect non-profit prin care sa publice un album cu cele mai bune fotografii din ultimii 10 ani de protest in Romania, impreuna cu o interpretare sociologica a manifestarilor de strada din ultimul deceniu.

Recenziile false invadeaza cele mai populare aplicatii din Google Play

Google se confrunta cu o noua problema, iar de aceasta data recenziile false la aplicatiile din Google Play sunt cele care-i pun bete in roate companiei. Google ne aduce in fata o noua problema, care nu face decat sa ne trezeasca neincrederea in mediul online. Cand vine vorba de descarcarea aplicatiilor, feedback-ul oferit de utilizatori nu [].

Cele mai folosite metode de escroci. Care sunt cele mai simple pacaleli, sfaturi de la politisti ca sa nu fii inselat

Calarasenii sunt avertizati sa anunte imediat politia in cazul in care primesc telefoane sau mesaje prin care li se solicita sa trimita bani pentru a ajuta o ruda implicata intr-un accident rutier, pentru a intra in posesia unui premiu, ori pentru a beneficia de un serviciu la un pret prea bun ca sa fie adevarat.

Care sunt cei mai sanatosi pesti din Romania

Doar cateva zile ne mai despart pana la Florii, cand va fi dezlegare la peste. Pietele vor fi pline de tot felul de soiuri de pesti, atat pescuiti in Romania, cat si adusi de peste hotare. Daca din soiurile straine somonul, tonul si macroul au cel mai ridicat continut de omega-3, afla ce proprietati nutritive au soiurile romanesti.

Topul locurilor de munca rare si bine platite in Romania. Cele mai bine remunerate joburi care nu necesita studii superioare

Meseriile rare cel mai bine platite din Romania sunt controlor de trafic aerian si monitor de studii clinice arata un raport Smartree, potrivit stirileprotv. ro. Meserii considerate rare precumcontrolor de.

Care sunt semnificatiile si originile numelui si logoului Bluetooth

Bluetooth este o tehnologie care ne insoteste pe telefoanele mobile si nu numai de ani buni, iar originile numelui si logoului acesteia sunt destul de interesante. Avem parte de zeci si poate chiar sute de povesti cu privire la modul in care cele mai mari branduri ale lumii si-au creat logourile sau numele. Tehnologia Bluetooth [].

Adobe lucreaza la o aplicatie care iti poate infrumuseta chiar si cele mai urate selfie-uri

Adobe ne arata care va fi viitorul selfie-urilor. O aplicatie care se va folosi de inteligenta artificiala pentru a-ti infrumuseta chiar si cele mai uratefotografii. Compania nu este straina de ceea ce presupune un program de modificare a imaginilor si, putem spune, ca ne-a adus pe piata una dintre cele mai profesioniste aplicatii- Adobe Photoshop.

Utile:Transpiratia in exces - care pot fi cauzele si cum o tratam; Argila verde combate acneea si caderea parului; 14 cele mai bune alimente care fac bine ficatului

Ce boala rara are ca semne prevestitoare anemia si durerile de spate. Mielomul multiplu este o forma incurabila, rara si agresiva de cancer al sangelui, care afecteaza maduva osoasa. In general, se manifesta prin dureri puternice de spate, fracturi si. 7 superalimente mai putin cunoscute, care te ajuta sa te mentii in forma. Spirulina - acest superaliment de care foarte putini au auzit este, de fapt, o alga unicelulara, care se numara printre cele mai investigate plante ale planetei si are atat de multe beneficii incat ar trebui sa.

Povestea unuia dintre cele mai mari jafuri bancare informatice realizate vreodata

La inceput de 2016, un grup de hackeri a incercat sa fure 851 de milioane de dolari si a reusit sa transfere 81 de milioane de dolari de la Banca Centrala a Bangladeshului. Acesta este considerat unul dintre cele mai mari si mai de succes jafuri informatice realizate vreodata. Kaspersky Lab a publicat rezultatele unei investigatii despre metodele folosite de grupul denumit Lazarus, grup care inca este activ si poate oricand reveni daca va profita de mici greseli de configurare.

Coachella 2017: cele mai bune concerte vor fi disponibile gratuit pe YouTube

La fel ca in anii trecuti, cele mai bune concerte de la Coachella 2017 vor putea fi vizionate pe YouTube in mod gratuit din confortul caminului. Amatorii de muzica de calitate se vor putea delecta weekendul viitor cu cateva concerte la rezolutie HD gratuit pe YouTube. intamplarea face ca cel mai popular festival de muzica [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )